Mehmet Demir Oluşturma zamanı: Aralık 9, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 9, 2012 aracı teslim almadan usb belleğin derdine düştüm.. aracınızda müziği en çok nasıl dinliyorsunuz. cd-aux-usb.. performansları yani ses kaliteleri açısından fark var mı? asıl sorum ise fcs3 teki standart müzik sistemi en çok kaç gb usb belleği tanıyabiliyor? bugün çok küçük usb bellek buldum ama 8 gb dı.. yeni focusların kullanma kılavuzu nette veya forumda var mı? "kılavuz" diye aratnca birşey çıkmadı.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 200 gb da destekler Focus 3 Diğerleri http://www.focusclubtr.com/forum/80-kullanim-klavuzlari/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 tşk.ler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Şu anda 500gb takılı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Umut Baran Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Merhaba arkadaşlar, ben USB deki klasörlerden karıştırırarak dinlemek istiyorum, yapamadım acaba bir yolu varmı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Hepsini tek klasöre atmadığınız sürece yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Merhaba arkadaşlar, ben USB deki klasörlerden karıştırırarak dinlemek istiyorum, yapamadım acaba bir yolu varmı? Ben hdd içinden karıştırıp dinliyorum. Ekran altında karıştır seçeneği için tuşa basınca bu klasör ve hepsi seçeneği çıkıyor. Hepsi seçince tüm şarkılar içinde karıştırıyor. Her albüm ayrı bir klasör içinde duruyor bende. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Hepsini tek klasöre atmadığınız sürece yok. Bu zamana kadar bunu yapmak istedim ama yapamadım demeyeceksin değil mi Cem abi? Var çünkü. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Denememiştim, neye dayanarak uydurdum bilmiyorum... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Denememiştim, neye dayanarak uydurdum bilmiyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 320 GB HDD var onu taksam çalıştırır mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 320 GB HDD var onu taksam çalıştırır mı ? Denemeden bilemezsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 320 GB HDD var onu taksam çalıştırır mı ? 500 çalışıyor. Wd 2,5luk NTFS formatı muhtemelen çalışmaz. Fat 32 olmalı sanıyorum. Dışardan adaptörü olmayan sadece USB üzerinden enerji ile çalışan HDD ler çalışıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Özer Öztürk Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 500 çalışıyor. Wd 2,5luk NTFS formatı muhtemelen çalışmaz. Fat 32 olmalı sanıyorum. Dışardan adaptörü olmayan sadece USB üzerinden enerji ile çalışan HDD ler çalışıyor. Corolla sahibi bir arkadaş usb bellekten müzik dinleme sırasında bazı acayiplikler yaşamıştı. Servise kaç kere gittiyse çözüm bulamamışlar. Bir defa ses sistemini değiştirmişler yine düzelmemiş. Forumda yazmıştı. Neyle biçimlendiriyorsun dedim. win 7 ile deyince... senin araban yapıldığında win7 icat olmamıştı xp ile biçimlendir dedim. Öyle yaptı sorun kalmadıydı. (Sonra açtım baktım kitapta da fat biçimlendirin yazıyor. Servis bile bakmamış veya fark etmemiş.) NTFS olursa okumuyordu ama focusu bilmiyorum. Muhtemelen okumaz çünkü o biçimlendirme 4gb dan büyük dosyalar için daha uygun. Büyük bellek ve HDD için exFAT uygun oluyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 HDD nin formatı şu an NTFS. Denemek için FAT yapıcam ama içindeki dosyaları biryere arşivlemem lazım. Arşivleyecek yer bulursam akşam denemeyi düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2013 HDD nin formatı şu an NTFS. Denemek için FAT yapıcam ama içindeki dosyaları biryere arşivlemem lazım. Arşivleyecek yer bulursam akşam denemeyi düşünüyorum. Ben iki hdd ve birkaç usb stick kullandım. Hepsi sorunsuz çalışıyor. Ipod taktım o daha kaliteli ses veriyor. Her türlü çalışıyor yani. Arabada 500gb takılı durumda içinde 90gb civarı müzik var. Sürekli kullanıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Mehmet Demir
aracı teslim almadan usb belleğin derdine düştüm..
aracınızda müziği en çok nasıl dinliyorsunuz. cd-aux-usb.. performansları yani ses kaliteleri açısından
fark var mı?
asıl sorum ise fcs3 teki standart müzik sistemi en çok kaç gb usb belleği tanıyabiliyor?
bugün çok küçük usb bellek buldum ama 8 gb dı..
yeni focusların kullanma kılavuzu nette veya forumda var mı? "kılavuz" diye aratnca birşey çıkmadı..
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
7
6
5
5
Popular Days
Mar 12
14
Mar 13
13
Mar 15
4
Ara 9
4
Top Posters For This Question
Engin Uzunoğlu 7 posts
Ramazan V. 6 posts
Aydın Baran 5 posts
Cem Boneval 5 posts
Popular Days
Mar 12 2013
14 posts
Mar 13 2013
13 posts
Mar 15 2013
4 posts
Ara 9 2012
4 posts
Popular Posts
Yakup Ç. A.
Öncelikle teyp üreticisi ford değil. ikincisi 1000 şarkı demek yaklaşık 4.000 dakika demektir. Bu da ortalama 66 saat'a denk gelmekte. 66 saatlik yolculuk yapıyor musunuz ? Hayırlısı olsun yen
Engin Uzunoğlu
Şu anda 500gb takılı.
Cem Boneval
Denememiştim, neye dayanarak uydurdum bilmiyorum...
Bu soruda 48 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap