Mehmet Demir Oluşturma zamanı: Aralık 9, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 9, 2012 aracı teslim almadan usb belleğin derdine düştüm.. aracınızda müziği en çok nasıl dinliyorsunuz. cd-aux-usb.. performansları yani ses kaliteleri açısından fark var mı? asıl sorum ise fcs3 teki standart müzik sistemi en çok kaç gb usb belleği tanıyabiliyor? bugün çok küçük usb bellek buldum ama 8 gb dı.. yeni focusların kullanma kılavuzu nette veya forumda var mı? "kılavuz" diye aratnca birşey çıkmadı.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2013 süre olarak değil de mb olarak büyüklükleri ne? 4gb dan büyük dosyaları desteklemez. 50 MB ı geçmiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2013 bizimkide karıştır deyince hepsini karıştırıyor klasörü karıştırmıyor ( yada ben hata yapıyorum herhalde ) Karıştır'a basınca 2 seçenek çıkıyor bende. 1.si Dosya. 2.si Hepsi. Dosyayı seçersem sadece o klasördeki şarkıları karıştırıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Umut Baran Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 Bugün Ford'un resmi internet sitesinden USB'den karışık müzik dinlenmesi sorunu için mail attım. Maili aşağıya olduğu gibi yazıyorum, bakalım ne cevap verecekler, cevap geldiğinde burada paylaşırım; "2013 yılı Şubat ayı içerisinde focus 3 tdci style model bir otomobil satın aldım. Müzik sisteminde, usb belleği taktığımda, usb belleğin içindeki farklı klasörlerde bulunan mp3 formatındaki müzikleri karışık dinlemek istediğimde ve menüden hem "dosyayı karıştır" hemde "tümünü karıştır" komutlarını denememe rağmen karışık olarak müzik dinleyemiyorum. Sultanbeyli Atılgan Otomotive gittiğimde, karışık olarak dinleme olabilmesi için tüm mp3 dosyalarının aynı klasör altında olması gerektiğini söylediler. Bende, eğer tek çaresi buysa 16 gb. boyutlu bir usb bellek içinde ortalama 3600'den fazla olan mp3 dosyalarının tek bir klasör altında bulunması zorunluluğunun, Ford markasına hiç yakışmadığını söyledim. 3600 parça içinden dinlemek istenen bir müziğin aranıp bulunması çok zordur. 2013 yılında, bu kadar teknolojinin ilerlediği bir dünyada bu kadar basit bir problemin çözümü olabileceğini düşünüyorum. Bu konuda Ford markasından tarafıma sorunum için çözüm ve bilgi verilmesini talep ediyorum." Bugün Ford' tan cevap geldi. Kısaca özetleyecek olursak; bir USB belleğin içindeki şarkıların ilk 1.000 tanesini karştırmaktadır, USB belleğin içindeki diğer şarkıları karıştırmamaktadır. yani ortalama her mp3 parçasının ortalama 4 mb. olduğunu varsayarsak usb belleğin içindeki alfabetik sıraya göre olan 4 gb. lik bir bölümünü karıştırmakta diğerleri üzerinde işlem yapamamakta. Bende bu devirde bu 1.000 şarkı kısıtlamasının Ford markasına hiç yakışmadığını yetkiliye telefonla söyledim ve memnuniyetsisizliğimi belirttim. Yani teybin üretimi böyleymiş ve yapacak birşeyleri yokmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 Bugün Ford'un resmi internet sitesinden USB'den karışık müzik dinlenmesi sorunu için mail attım. Maili aşağıya olduğu gibi yazıyorum, bakalım ne cevap verecekler, cevap geldiğinde burada paylaşırım; "2013 yılı Şubat ayı içerisinde focus 3 tdci style model bir otomobil satın aldım. Müzik sisteminde, usb belleği taktığımda, usb belleğin içindeki farklı klasörlerde bulunan mp3 formatındaki müzikleri karışık dinlemek istediğimde ve menüden hem "dosyayı karıştır" hemde "tümünü karıştır" komutlarını denememe rağmen karışık olarak müzik dinleyemiyorum. Sultanbeyli Atılgan Otomotive gittiğimde, karışık olarak dinleme olabilmesi için tüm mp3 dosyalarının aynı klasör altında olması gerektiğini söylediler. Bende, eğer tek çaresi buysa 16 gb. boyutlu bir usb bellek içinde ortalama 3600'den fazla olan mp3 dosyalarının tek bir klasör altında bulunması zorunluluğunun, Ford markasına hiç yakışmadığını söyledim. 3600 parça içinden dinlemek istenen bir müziğin aranıp bulunması çok zordur. 2013 yılında, bu kadar teknolojinin ilerlediği bir dünyada bu kadar basit bir problemin çözümü olabileceğini düşünüyorum. Bu konuda Ford markasından tarafıma sorunum için çözüm ve bilgi verilmesini talep ediyorum." Bugün Ford' tan cevap geldi. Kısaca özetleyecek olursak; bir USB belleğin içindeki şarkıların ilk 1.000 tanesini karştırmaktadır, USB belleğin içindeki diğer şarkıları karıştırmamaktadır. yani ortalama her mp3 parçasının ortalama 4 mb. olduğunu varsayarsak usb belleğin içindeki alfabetik sıraya göre olan 4 gb. lik bir bölümünü karıştırmakta diğerleri üzerinde işlem yapamamakta. Bende bu devirde bu 1.000 şarkı kısıtlamasının Ford markasına hiç yakışmadığını yetkiliye telefonla söyledim ve memnuniyetsisizliğimi belirttim. Yani teybin üretimi böyleymiş ve yapacak birşeyleri yokmuş. Saçma bir durum ama 1000 şarkı da gayet yeterli aslında. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Umut Baran Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 (düzenlendi) Saçma bir durum ama 1000 şarkı da gayet yeterli aslında. Hocam 1.000 şarkı dediğimiz 4 gb. lik bir bölüme tekabül ediyor ve en az 16 gb. veya 32 gb. bir usb bellek alıp, içine sevdiği 5-6 farklı sanatçının müziklerini atıp özellikle uzun yolda karışık olarak müzik dinlemek isteyen biri için yeterli değil. 4 gb. usb bellek zaten üretimden kalkmıştır büyük ihtimalle. Bunun dışında, bir "Pause" ve "Mute" tuşu bile yok müzik konsolunun üzerinde. Ben açıkçası Ford'un standart gelen müzik sistemine özenmediğini düşünüyorum. 2. hatta 3. plana atmışlar. Sony sistemlerde de acaba burum böylemidir bilemiyorum ama, sanırım bir sonraki arabam ford olmayacak. Mart 15, 2013 Umut Baran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2013 Öncelikle teyp üreticisi ford değil. ikincisi 1000 şarkı demek yaklaşık 4.000 dakika demektir. Bu da ortalama 66 saat'a denk gelmekte. 66 saatlik yolculuk yapıyor musunuz ? Hayırlısı olsun yeni aracınız umarım 200 300 saatlik karıştırma yapar keyifli sürüşler 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2013 (düzenlendi) sanırım bir sonraki arabam ford olmayacak. Ne değişik beklentiler var.... USB üzerinden çalınan 1000 parçadan fazlasını karışık çalmıyor diye bir markadan veya modelden vaz geçmek! Müzik seti alırken kriter bu olsa anlarım da otomobilde, bilemedim, bu kadar güzel yürüyen, sürüşü keyif veren bir otomobili bu nedenle terk etmek... Bu arada benim taktığım iki adet 16 GB bellek var, ikisi de tamama yakın dolu, biri klasik müzik olduğu için karıştırtmadım, ama diğerinde en az 30 klasör vardır, üç gündür hepsini karıştır seçeneğinde dinliyorum ve gayet güzel çalışıyor. Saymadım kaç parça var. Mamafih belki EB olduğu için daha performanslıdır... Bu konunun devamı buradadır: http://www.focusclubtr.com/topic/4-yeni-ford-focus-2011-2012-ford-focus-genel-başlık/page-211#entry154920 Mart 16, 2013 Yakup Çağatay tarafından düzenlendi Konu dışı mesajlar taşındı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2013 Ben de tümünü karıştır modunda aşağı yukarı hep aynı şarkıları dinletiyor bazılarını hiç çalmıyor diyordum. Sebep 1000 limiti demek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Özer Öztürk Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2013 Ne değişik beklentiler var.... USB üzerinden çalınan 1000 parçadan fazlasını karışık çalmıyor diye bir markadan veya modelden vaz geçmek! Müzik seti alırken kriter bu olsa anlarım da otomobilde, bilemedim, bu kadar güzel yürüyen, sürüşü keyif veren bir otomobili bu nedenle terk etmek... Bu arada benim taktığım iki adet 16 GB bellek var, ikisi de tamama yakın dolu, biri klasik müzik olduğu için karıştırtmadım, ama diğerinde en az 30 klasör vardır, üç gündür hepsini karıştır seçeneğinde dinliyorum ve gayet güzel çalışıyor. Saymadım kaç parça var. Mamafih belki EB olduğu için daha performanslıdır... Bu konunun devamı buradadır: http://www.focusclubtr.com/topic/4-yeni-ford-focus-2011-2012-ford-focus-genel-başlık/page-211#entry154920 Ben de tümünü karıştır modunda aşağı yukarı hep aynı şarkıları dinletiyor bazılarını hiç çalmıyor diyordum. Sebep 1000 limiti demek. Toyota'da bu sayı 255 idi. Ben de klasörlere bölmek zorunda kalıyordum. Telefon numarası (sesli arama) hafızası ise 20 taneydi. Sahi bu sayı Focus'ta kaç? (2013 modeller tel defterinden arıyormuş ama 2012 lerde ön kayıt gerekiyor sanırım.) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2013 Ne değişik beklentiler var.... USB üzerinden çalınan 1000 parçadan fazlasını karışık çalmıyor diye bir markadan veya modelden vaz geçmek! Müzik seti alırken kriter bu olsa anlarım da otomobilde, bilemedim, bu kadar güzel yürüyen, sürüşü keyif veren bir otomobili bu nedenle terk etmek... Bu arada benim taktığım iki adet 16 GB bellek var, ikisi de tamama yakın dolu, biri klasik müzik olduğu için karıştırtmadım, ama diğerinde en az 30 klasör vardır, üç gündür hepsini karıştır seçeneğinde dinliyorum ve gayet güzel çalışıyor. Saymadım kaç parça var. Mamafih belki EB olduğu için daha performanslıdır... Bu konunun devamı buradadır: http://www.focusclubtr.com/topic/4-yeni-ford-focus-2011-2012-ford-focus-genel-başlık/page-211#entry154920 Ben de tümünü karıştır modunda aşağı yukarı hep aynı şarkıları dinletiyor bazılarını hiç çalmıyor diyordum. Sebep 1000 limiti demek. Toyota'da bu sayı 255 idi. Ben de klasörlere bölmek zorunda kalıyordum. Telefon numarası (sesli arama) hafızası ise 20 taneydi. Sahi bu sayı Focus'ta kaç? (2013 modeller tel defterinden arıyormuş ama 2012 lerde ön kayıt gerekiyor sanırım.) Telefon rehberinde kac numara varsa hepsini ariyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Nebi Yüksek Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2013 Bende teyple ilgili bir problem var.pause düğmesi yok aracim style 2013 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2013 Bende teyple ilgili bir problem var.pause düğmesi yok aracim style 2013 Problem olarak algılıyor olabilirsiniz ama size has bir durum değil, tasarım böyle, CD ve USB girişleri devrede iken STOP/PAUSE seçenekleri yok. Tümden kapatabilir, veya başka bir ses kaynağına geçebilirsiniz, geri döndüğünüzde kaldığı yerden devam eder. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Nebi Yüksek Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2013 Teşekkürler cem bey fakat kucuk bir ayrıntı neden koymazlar anlamadim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2013 Teşekkürler cem bey fakat kucuk bir ayrıntı neden koymazlar anlamadim Otosan'a yazılı olarak şikayet edin, geliştirme sürecinde katkısı olur belki. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2013 bazı navigasyonlularda var. servet abide var mesela, aydın abiyi hatırlamıyorum, bende yok sonylerdede var gibi kalmış aklımda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Mehmet Demir
aracı teslim almadan usb belleğin derdine düştüm..
aracınızda müziği en çok nasıl dinliyorsunuz. cd-aux-usb.. performansları yani ses kaliteleri açısından
fark var mı?
asıl sorum ise fcs3 teki standart müzik sistemi en çok kaç gb usb belleği tanıyabiliyor?
bugün çok küçük usb bellek buldum ama 8 gb dı..
yeni focusların kullanma kılavuzu nette veya forumda var mı? "kılavuz" diye aratnca birşey çıkmadı..
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
7
6
5
5
Popular Days
Mar 12
14
Mar 13
13
Mar 15
4
Ara 9
4
Top Posters For This Question
Engin Uzunoğlu 7 posts
Ramazan V. 6 posts
Aydın Baran 5 posts
Cem Boneval 5 posts
Popular Days
Mar 12 2013
14 posts
Mar 13 2013
13 posts
Mar 15 2013
4 posts
Ara 9 2012
4 posts
Popular Posts
Yakup Ç. A.
Öncelikle teyp üreticisi ford değil. ikincisi 1000 şarkı demek yaklaşık 4.000 dakika demektir. Bu da ortalama 66 saat'a denk gelmekte. 66 saatlik yolculuk yapıyor musunuz ? Hayırlısı olsun yen
Engin Uzunoğlu
Şu anda 500gb takılı.
Cem Boneval
Denememiştim, neye dayanarak uydurdum bilmiyorum...
Bu soruda 48 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap