Mehmet Demir Oluşturma zamanı: Aralık 9, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 9, 2012 aracı teslim almadan usb belleğin derdine düştüm.. aracınızda müziği en çok nasıl dinliyorsunuz. cd-aux-usb.. performansları yani ses kaliteleri açısından fark var mı? asıl sorum ise fcs3 teki standart müzik sistemi en çok kaç gb usb belleği tanıyabiliyor? bugün çok küçük usb bellek buldum ama 8 gb dı.. yeni focusların kullanma kılavuzu nette veya forumda var mı? "kılavuz" diye aratnca birşey çıkmadı.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2013 Merhabalar Aslında benim sorunumda herkesin sorununun tersi.Ben de klasörleri karıştırmadan çalsın istiyorum.Mesela Türkçe ler ayrı Yabancı mp3 ler ayrı dosyalarda.İstediğimde Türkçe klasörün içindekileri istediğimde yabancı içindeki mp3 leri dinlemek istiyorum.Fakat Sony ses sistemi seçeneklerinde klasör olarak çal yok yada ben göremiyorum.Bu sebeple hepsini çal seçeneği yada ayrı ayrı usb kullanmak zorunda kalıyorum.2013 Focus bendeki acaba benim Sony de güncellememi yapmam gerekiyor.Saygılarımla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Rüstem Kurtcu Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2015 2012 focus standart müzik çalarda usb belleğe yeni mp3 dosyalar,klasör attığım zaman hemen liste güncellenmiyor. Sildiğiniz bir parçayi açmak isteyince çalma listesinde güncelenneme yapabildim. Bunun başka bir yolu varmı. Çıkar tak yapınca düzelmiyor. Her zaman dosya silimiyorum. Sınır bozucu bir durum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 2012 focus standart müzik çalarda usb belleğe yeni mp3 dosyalar,klasör attığım zaman hemen liste güncellenmiyor. Sildiğiniz bir parçayi açmak isteyince çalma listesinde güncelenneme yapabildim. Bunun başka bir yolu varmı. Çıkar tak yapınca düzelmiyor. Her zaman dosya silimiyorum. Sınır bozucu bir durum. Böyle bir sorun gözlemlemedim. Ben her USB'yi değiştirdiğimde yeniden liste oluşturuyor. Ama araba için ben de iki USB var. Bir tanesi evde durur. Güncelleyince arabadaki ile değiştiririm. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Mehmet Demir
aracı teslim almadan usb belleğin derdine düştüm..
aracınızda müziği en çok nasıl dinliyorsunuz. cd-aux-usb.. performansları yani ses kaliteleri açısından
fark var mı?
asıl sorum ise fcs3 teki standart müzik sistemi en çok kaç gb usb belleği tanıyabiliyor?
bugün çok küçük usb bellek buldum ama 8 gb dı..
yeni focusların kullanma kılavuzu nette veya forumda var mı? "kılavuz" diye aratnca birşey çıkmadı..
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
7
6
5
5
Popular Days
Mar 12
14
Mar 13
13
Mar 15
4
Ara 9
4
Top Posters For This Question
Engin Uzunoğlu 7 posts
Ramazan V. 6 posts
Aydın Baran 5 posts
Cem Boneval 5 posts
Popular Days
Mar 12 2013
14 posts
Mar 13 2013
13 posts
Mar 15 2013
4 posts
Ara 9 2012
4 posts
Popular Posts
Yakup Ç. A.
Öncelikle teyp üreticisi ford değil. ikincisi 1000 şarkı demek yaklaşık 4.000 dakika demektir. Bu da ortalama 66 saat'a denk gelmekte. 66 saatlik yolculuk yapıyor musunuz ? Hayırlısı olsun yen
Engin Uzunoğlu
Şu anda 500gb takılı.
Cem Boneval
Denememiştim, neye dayanarak uydurdum bilmiyorum...
Bu soruda 48 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap