Volkan Özenç Oluşturma zamanı: Aralık 9, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 9, 2012 47.saniyedeki kırmızı renkli araç focus 3 mü? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 T.Mete Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 yok ;focus st .Delikli ön panel. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Volkan Özenç Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 evet yaaaa...boşuna heyecan yaptık, ama makyajlı nasıl olacak çok merak ediyorum. özellikle ön tarafı.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Otomatik Mesaj Bu konu, "Focus Garajı → Focus III → Genel Bilgiler" kategorisinden "Focus Garajı → Focus III → Sorular ve Sorunlar" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Video'nun da aslı bu ; Ayrıca 2014'den önce makyaj beklemeyin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2012 Bu nasıl birşeydir izlerken insanın içi gidiyor.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2012 Şu yeni Kuga beni çok cezbediyor yahu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2012 Bunun bir varyantı olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Rafet NAS Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2012 Arkadaşlar Fordunuzun kıymetini bilin, ilk aldığımda çok laf etmiştim ama şimdi pişmanım, 3 gündür İstanbul'daydım 2012 model 10.000 km'de fıat Albea kiraladım, sıfır araba yaa, böyle rezillik olamaz, ben o arabanın üretiminde bulunan herhangi biri bile olsam utancımdan evden çıkmazdım. Konya hava alanına indim otoparktaydı zaten arabam, 3 günlük albea deneyimimden sonra focus; bırak beni gidecem bıraak... modunda asfalta yapıştı gitti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2012 makyajlı focus cem bey in paylaştığı fotodaki focus gibi olacak bence .2014 te de yollarda görürüz makyajlı focusu,zaten her 6 senede kasa değişiyor 3 sene de bir de makyajlanıyor araçlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Samet Daz Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 mondeo Çok harika olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 Bunun bir varyantı olur Bir türlü ısınamadım şu kasaya... Kurbağa görüntüsü var.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Volkan Özenç
47.saniyedeki kırmızı renkli araç focus 3 mü?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 11 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap