Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Bu başlıkda genel şikayetlerinizi yazabilirsiniz.... uA_Y_C_A
------
Benim sattığım Focus 2,5 da o kadar çok işçilik hatası vardı ki,renaulta rahmet okutuyordu...Çoğunu Söylemeyeceğim ama şu kadarını söyleyeyim,daha 3.ayda ön sağ farı,1.senesinde de sol farı içten buğulanma nedeniyle değiştirttim...Deri döşeme koltuklarda çok fazla deriden kaynaklanan iz vardı,sıcaklık algılayıcı sensör 8.ayda traş makinası gibi çalışmaya başlamıştı..Vites topuzunun üzerindeki nikelaj silinmişti,vites körüğü çıkmıştı..bla bla bla....bir sürü şey var daha da yazmayayım..ama kasa tank gibi,güvenlik donanımları süper...İşçilik ise 10 üzerinden 4...
Soru
Bora A.
Bu başlıkda genel şikayetlerinizi yazabilirsiniz.... uA_Y_C_A
------
Benim sattığım Focus 2,5 da o kadar çok işçilik hatası vardı ki,renaulta rahmet okutuyordu...Çoğunu Söylemeyeceğim ama şu kadarını söyleyeyim,daha 3.ayda ön sağ farı,1.senesinde de sol farı içten buğulanma nedeniyle değiştirttim...Deri döşeme koltuklarda çok fazla deriden kaynaklanan iz vardı,sıcaklık algılayıcı sensör 8.ayda traş makinası gibi çalışmaya başlamıştı..Vites topuzunun üzerindeki nikelaj silinmişti,vites körüğü çıkmıştı..bla bla bla....bir sürü şey var daha da yazmayayım..ama kasa tank gibi,güvenlik donanımları süper...İşçilik ise 10 üzerinden 4...
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
14
11
8
7
Popular Days
May 30
39
May 31
16
Haz 18
2
Haz 20
2
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 14 posts
Bora A. 11 posts
Tevfik 8 posts
Yusuf Çavuş 7 posts
Popular Days
May 30 2011
39 posts
May 31 2011
16 posts
Haz 18 2011
2 posts
Haz 20 2011
2 posts
Popular Posts
Ogün Özemre
o vınlama bendede var bazen öyle bir anda vınlıyor ki o sensörü söküp atasım geliyor. Arabanın içindeki bütün sıcak havayı sıcaklığı ölçecem diye soğutuyor
Yakup Ç. A.
Normalde yağ sürmen gerekir, servis Boyle yapar ama yağ zamanla gider. Bildigin peçeye kalın olmasın ama onu sar oraya ufaktan bantlarsan omurluk olur. Koltuğun yaslandigi yerdeki ince demir.
M. Fenkli
konuyu yeni okumaya başladım.. diğer mesajları henüz görmedim ama.. bişeyler yazmak için erken olabilir öbür mesajları da görmem lazım belki... ama bunların gerçekten hiçbirine katılmıyorum.. ku
Bu soruda 63 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap