Aydın Baran Oluşturma zamanı: Aralık 10, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 10, 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=z39TFwE_kTQ 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 bende hala kaputun boyalı olduğunu düşünüyorum, ford normal dedi ancak normal olduğuna dair belge isteyince cevap gelmedi. babamda ilgilenemeyince kaldı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 Aslında arabayı aynı markanın başka bir bayii sine götürüp takas etmeyi düşünüyorum diyeceksiniz zaten onların eksperi vardır boya varsa ortaya çıkar yada computech lere götürmek gerekir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 İnsanlar yıllarca para biriktiriyor veya kendilerini yıllarca bağlayacak borçların altına girerek bir araba alıyor. Dişinden tırnağından arttırıyor, çektiği krediyi ödemek için binbir sıkıntıya giriyor. Bir bayinin, insanların bu sıkıntılarla aldığı arabada hile yapması, çok açık söylüyorum o. çocukluğunun, şerefsizliğin, adiliğin daniskasıdır, önde koşanı bayrak taşıyanıdır, kim ne derse desin. 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 İnsanlar yıllarca para biriktiriyor veya kendilerini yıllarca bağlayacak borçların altına girerek bir araba alıyor. Dişinden tırnağından arttırıyor, çektiği krediyi ödemek için binbir sıkıntıya giriyor. Bir bayinin, insanların bu sıkıntılarla aldığı arabada hile yapması, çok açık söylüyorum o. çocukluğunun, şerefsizliğin, adiliğin daniskasıdır, önde koşanı bayrak taşıyanıdır, kim ne derse desin. Az bile söylemişsin... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 Aslında hakkaten kimseye güven kalmadı...Bunun için özellikle büyük meblağlı bir alış veriş yaparken sonradan sıkıntı yaşamamak için elden geldiğince araştırma yapmalı gerekliliği doğmuştur........ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 Bu tür hileli ve umursamaz hareketler hep vardı, ancak toplumsal ahlak baskısında ayıp sayılır ve seyrek yapılırdı. Son yıllarda tüm değer yargıları yeniden inşa edilmek üzere yıkılırken ahlak da dolaylı da olsa bundan nasibini aldı. Kurumsallığın ve kurumsal denetim mekanizmalarının gelişmesine "tek adam" olma sevdası nedeniyle izin verilmediğinden geldiğimiz nokta budur. Sorunun farkına varmak çözümün ilk adımıdır. Bakalım toplum olarak haklarımıza nasıl sahip çıkacağız!? 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 Buda Opel corsa araç asker arkadaşımın http://m.haber7.com/haberDetay.php?id=963075 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 Buda Opel corsa araç asker arkadaşımın http://m.haber7.com/...y.php?id=963075 Aynı bayi; çok ilginç. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 Aslında arabayı aynı markanın başka bir bayii sine götürüp takas etmeyi düşünüyorum diyeceksiniz zaten onların eksperi vardır boya varsa ortaya çıkar yada computech lere götürmek gerekir Ford bayiilerinin çoğu ekspertiz yapmıyor normalde. dediğiniz gibi gittim adamlar arabaya bakmadan fiyat verdiler. üstüne bide çok zarar ediyorsunuz biraz daha kullananın seneye filan düşünürsünüz dediler Yalnız şöyle bişey var, siz servise aracımın boyalı olduğunu düşünüyorum gibi bir şikayetle gidince parça başına 9-10 ölçüm yapılıp form doldurulup değerler otosana gönderiliyor onlar karar veriyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 video kalkmış ! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2012 Aynı bayi; çok ilginç. Az önce arkadaşım aradı arabanın değişim talebini kabul etmişler yeni bir araç verecekler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap