Sabri Özer Oluşturma zamanı: Aralık 12, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 12, 2012 Malum Maya takvimine göre bu tarihte dünyanın sonu gelecekmiş(!) Düşünceleriniz nedir? Not: 22 aralıkta hala yaşıyorsak bu konu silinsin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2012 22 Aralık yıldönümümüz. Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim şimdi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2012 Not: 22 aralıkta hala yaşıyorsak bu konu silinsin Yaşamıyorsak da otomatik silinmiş olacak. Silinecek bir konu için niye uğraşacağız anlamadım. Fikrim mi? 22 Aralık sabah ilk günaydın mesajını ben atacağım... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2012 En azından bir kilit hakeder ama Benim görüşüm bu konuya cok fazla inananlar kıyameti gormek istemeyip 20 aralik aksami intihar edecekler. Yani 21 aralik akşam haberlerinde göruruz intihar vakalarini Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2012 (düzenlendi) 2013 araba modelleri (21 Aralık sonrası) Bkz. Mad Max serisi Uygun bir uçak motoru bulursam ben de bundan yapacağım... Haydi Tevfik, pası değerlendir... Aralık 12, 2012 Cem Boneval tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2012 bende inanmıyorum ama ıspatı ile birlikte sismik faaliyetlerin görüleceği kesin çünkü bütün gezegenlerin çekim etkisi altına giriyorsunuz muhtemel bir durum söz konusu güneş sistemindeki bütün gezegenler tek sıraya girecek bunun manyetik haritası da çıkarılmış bişeyler olabilir ama ihtimal vermiyorum ufak depremlerle geçer umarım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2012 12.12 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2012 Türkiye'de de şirinceydi sanırsam adı oraya gidiyormuş millet. Arkadaş geçen muhabbeti geçtiğinde bir örnek verdi bir futbolcunın tarikatı 90 yılında Dünya'nın sona ereceğini düşündüğünden 89'da futbolu burakmış 90'da dünya sona ermeyince futbola geri dönmüş . Evini barkını böyle şeyler için satanların sonu ne olacak en çok onu merak ediyorum ben . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2012 Walla 22 aralıkta, her cumartesi olduğu gibi gitar dersim var, aynen devam edeceğim.. İnanan da inanmaya devam etsin.. 22 aralık sabahı görüşürüz.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2012 Koparsa görürüm ben sizi :pist: :pist: :balon: :zha: :zha: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2012 Maya takvimi döngülü, yani bastan devam edecek. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2012 2013 araba modelleri (21 Aralık sonrası) Bkz. Mad Max serisi Uygun bir uçak motoru bulursam ben de bundan yapacağım... Haydi Tevfik, pası değerlendir... yapamıyorum doktorum akşamda toplantı resminize döktürdüm sildim içim kırıldı ya...o yüzden gelmiyor birşey yazmak...yoksa hep aklımdasınız ve sizi izliyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2012 yapamıyorum doktorum akşamda toplantı resminize döktürdüm sildim içim kırıldı ya...o yüzden gelmiyor birşey yazmak...yoksa hep aklımdasınız ve sizi izliyorum... Ben de sildiklerini merak etmiştim zaten... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2012 Bu mayalar yanlış hatırlamıyorsam bir kez daha tarih vermişlerdi ve tırt çıkmıştı..yine tırt dır bence.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2012 Aklımın ucundan dahi geçirmiyorum böyle şeyleri. Sana, ne zaman kopacak diye kıyamet vaktini soruyorlar. De ki; onun bilgisi yalnızca Rabbimin katındadır. Onu tam vaktinde koparacak olan O'ndan başkası değildir. Onun ağırlığına göklerde ve yerde dayanacak bir kimse yoktur. O size ansızın gelecektir. Sanki sen onu çok iyi biliyormuşsun gibi sana soruyorlar. De ki, onun bilgisi Allah katındadır. Fakat insanların çoğu bunu bilmezler. (A'RAF suresi/187. ayet) 8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap