Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Haha araban bana lazim dostum ben bi federalim Gel benimkimide al:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 http://www.sahibinden.com/ilan/hizmet-teknik-servis-guvenlik-sistemleri-kiyamet-gecirmez-cadir-22-araligi-gormek-isteyenlere-107797299/detay Şirinceye gidemeyenlere.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 http://www.sahibinde...107797299/detay Şirinceye gidemeyenlere.... Aydan arsa alalım bence dünya yok olup gidecek nasıl olsa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 (düzenlendi) Maya takvimine göre, 21 Aralık'ta kopacak kıyametten etkilenmeyeceğine inanılan İzmir'in Şirince Köyü'nde pansiyon işletmeciliği yapan Yazar Sevan Nişanyan, basın açıklaması yaptı. Yazar Sevan Nişanyan, "Ben köyü bir hayli kalabalık görüyorum. Bugüne kadar görmediğim kadar geyik ve sazan gördüm. Ünlülere gelince manevi alanda konaklayacağını düşünüyorum. Bu dünya gözüyle göreceğinizi zannetmiyorum. Yarın saat 13.11'de yine geyik ve sazan sayısında artış olacağını zannediyorum. :kıhkıh: :kıhkıh: http://www.haberturk.com/gundem/haber/805170-sirinceye-gidecekler-dikkat Aralık 20, 2012 Mertcan Çelik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Birde bunu diyorlar... Mayalar kesin Fenerli yine yalnış anons 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 avusturalya da kıyamet kopmamış , şirincedekiler oraya akın ediyormuş ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Mayaların sonuna son 15 dakika Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Mayaların sonuna son 15 dakika Mayalar kaçmış arkadaş bu Türkler bize neler çektirirler diye vazgeçmişler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Ve saat 13:11 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Ve saat 13:11 konu kapatılsın demi sabri yaşıyoz zaten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 konu kapatılsın demi sabri yaşıyoz zaten Aynen abi 2012 filmide artik komedi olarak bilinecekmiş 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 22 Aralık yıldönümümüz. Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim şimdi Kıyamet belki bugün kopmadı ama yarın kopabilir, En hızlısından hediye almam ve organizasyon yapmam gerek Tavsiyelere açığız 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Kıyamet belki bugün kopmadı ama yarın kopabilir, En hızlısından hediye almam ve organizasyon yapmam gerek Tavsiyelere açığız karacadağ planı ne oldu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 karacadağ planı ne oldu? O iş yatar sezon açılışı belki yarın olabilirmiş... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 O iş yatar sezon açılışı belki yarın olabilirmiş... hadi ya üzüldüm bak şimdi burda rezervasyon yaptirim sana cercis murat konağında Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap