Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 her yol feneve çıkıyo üzülüyorum yahu :nazar: :nazar: e 21 aralık geyiği bittiğine göre en büyük geyik malzemesi olan Fenerbahçe'ye geri dönebiliriz.. Fitili Yakup ateşledi biz de devam ettirelim.. "Bomba rap şeklinde geliyor İpucunu yaktık ateş devam ediyor. Ona sana bana buna kuvvet veriyor." 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Kıyamet belki bugün kopmadı ama yarın kopabilir, En hızlısından hediye almam ve organizasyon yapmam gerek Tavsiyelere açığız Ben hanımı öğlen yemeğine sampiye davet ettim belkim son yemeğimizdir diye ama kalktığımızda saat 13,20 idi tabii hesabıda ödedik ...peee Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Ben hanımı öğlen yemeğine sampiye davet ettim belkim son yemeğimizdir diye ama kalktığımızda saat 13,20 idi tabii hesabıda ödedik ...peee Bekir abiye bak seeeennnn 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Ben hanımı öğlen yemeğine sampiye davet ettim belkim son yemeğimizdir diye ama kalktığımızda saat 13,20 idi tabii hesabıda ödedik ...peee sampi? samsun pide olan sampi mi? neli pide yediniz abi? kapalı-açık? yumurtalı-yumurtasız? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 (düzenlendi) sampi? samsun pide olan sampi mi? neli pide yediniz abi? kapalı-açık? yumurtalı-yumurtasız? Evet evet o... Kuşbaşılı pide ve künefe üstünede çay tabii bu ikrammış..... Aralık 21, 2012 Bekir B. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 sampi? samsun pide olan sampi mi? neli pide yediniz abi? kapalı-açık? yumurtalı-yumurtasız? Sana inat sucuklu yemiş kıyamet kopmadan gözü arkada kalmasın diye 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Evet evet o... Kuşbaşılı pide ve künefe üstünede çay tabii bu ikrammış..... O kadar soru sordum tek cevap mı? Sana inat sucuklu yemiş kıyamet kopmadan gözü arkada kalmasın diye Ulen sen, Bekir abi veya Ehmed'den bekliyordum böyle birşey... Zalımsın Serdar.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Evet evet o... Kuşbaşılı pide ve künefe üstünede çay tabii bu ikrammış..... Olmadi şimdi bu peeee 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Sana inat sucuklu yemiş kıyamet kopmadan gözü arkada kalmasın diye Çok isterdim ancak sucuk sadece pazar günü serbest yenebiliyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 O kadar soru sordum tek cevap mı? Ulen sen, Bekir abi veya Ehmed'den bekliyordum böyle birşey... Zalımsın Serdar.. Zalımlığımız seni sevdiğimizden ) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Çok isterdim ancak sucuk sadece pazar günü serbest yenebiliyor... O niye o Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 O kadar soru sordum tek cevap mı? Ulen sen, Bekir abi veya Ehmed'den bekliyordum böyle birşey... Zalımsın Serdar.. Tamam Alperenim birdaha senide ararım ok. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Çok isterdim ancak sucuk sadece pazar günü serbest yenebiliyor... O niye yaw? işe gidiyorsun diye mi? Zalımlığımız seni sevdiğimizden ) Eyvallah kardo... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Tamam Alperenim birdaha senide ararım ok. Şuan "x'li pide yiyoruz, çatla" diye mi arayacaksın abi? Not: x=bilimum pide malzemesi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 O niye o Hafta içi görüşmelerimiz çok iş ile ilgili tabii böyle olunca mecburen sınır konuyor 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap