Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Şuan "x'li pide yiyoruz, çatla" diye mi arayacaksın abi? Not: x=bilimum pide malzemesi Güzel bir matematik sorusu 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Şuan "x'li pide yiyoruz, çatla" diye mi arayacaksın abi? Not: x=bilimum pide malzemesi Olurmu Alperenim gelir alırımda nerdeysen ve müsaitsen... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 O niye yaw? işe gidiyorsun diye mi? Evet ya Alperenim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Olurmu Alperenim gelir alırımda nerdeysen ve müsaitsen... ooooww, şunu dedin ya, gelip almasan bile olur, içimin yağlarını erittin sayın abim.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 ooooww, şunu dedin ya, gelip almasan bile olur, içimin yağlarını erittin sayın abim.. Sucuklar varken böyle söylemiyordun eri eri sucukları at dışarı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Sucuklar varken böyle söylemiyordun eri eri sucukları at dışarı Ne diyordum peki? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Sucuklar varken böyle söylemiyordun eri eri sucukları at dışarı Ne diyordum peki? Yedim bitti gitti hazmettim :muha: şu an bir anda aklıma gelenler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Yedim bitti gitti hazmettim :muha: şu an bir anda aklıma gelenler Yalan mı söyleseydim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Yalan mı söyleseydim Tabii şu an dolabını ve balkondaki zulanı göremediğim için net bir yanıt veremeyeceğim.. :muha: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Tabii şu an dolabını ve balkondaki zulanı göremediğim için net bir yanıt veremeyeceğim.. :muha: balkon mu? benim niye aklıma gelmed yaaa? buzdolabında bir raf işgal ediyorlar, dur balkona alayım ben onları. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 balkon mu? benim niye aklıma gelmed yaaa? buzdolabında bir raf işgal ediyorlar, dur balkona alayım ben onları. Canım kardeşim ya...Nekadar sündürsek de konuyu hep olumlu oldu... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Canım kardeşim ya...Nekadar sündürsek de konuyu hep olumlu oldu... Sayin abim, şaka yaptiginizi, sucuklari gercekten istemediginizi bildigimden olumlu yaklasiyorum. Yoksa..... Yoksa? Aman Tanriiiiiiiiim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 O değil de "Öldürmeyen Allah Öldürmüyor " diyor ve konuya noktayı koyuyorum... Kilit please 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Ya biz yanlış okumuşsak o takvimi, ya 22 aralık sa malum tarih. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Ya biz yanlış okumuşsak o takvimi, ya 22 aralık sa malum tarih. Yarın yaşayim 23ü eksik olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap