Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Mayıs 30, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 30, 2011 Ben birşey demiyorum Video'nun sonu herşeyi belli ediyor Aslan memleketim ama izmir'de ayrı bi güzel http://www.dailymotion.com/video/xiyyfi_turkiye-fasylda-nasyl-buluyur-izleyin-gorun_music 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 seyredemiyorumkiiiiiiiiii akşama anca...boss facebooku aşağı cekmen yaramadı birşeye çek istersen yukarı aynı durum devam ediyor.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Bu videoyu kaçırma Tamam çekerim yukarı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 vay be.......nasıl canım cekti rakı balık roka......offfffff naptın sen ya..........gel ctesi gel..........neyseki bu yerlerin cogunda kaldırdım kadehimi özenmedim onun için ama çay bardağından ne zamandır içmiyordum ölemi yapsam..........çok sagol ya.....çok güzel geldi bu...... not:rakıseverlere tavsiyem izmirde kipalarda var diger kentleri bilmem memleketim akhisarda yapılan BEYLERBEYİ rakısını denesinler 3 kere dilsile edilmiştir..ertesi gün ne kadar içiercesniz için ne agızda pas ne midede rahatsızlık yapmaz cok keyiflidir içimi deneyin derim....... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Son mekana da gittin mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 artvine gitmedim ne yazıkki.........çok uzaktı........keşke gitseymişim nasip hiç belli olmaz..........keşke uzungölü de koysalarmışşş...trabzondan orasıda cok güzeldir... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Eheheh... Dün öğleden sonra Mangal keyfi yaptık 4 Aile beraberce,muhteşem bir mekanda. E tabi yanında Yeni Rakı,Buzzzz gibi,Etler 2 gündür terbiyede kalıp pamuk gibi olmuştu,offfffff..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Bossss mangal istiyorum bak ben Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Sen yap gelmeyen nolsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 görücez bakalım bosss karnım ağrıyor başım ağrıyor yan yatar arabam alçak çamura batar deme sonra Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 görücez bakalım bosss karnım ağrıyor başım ağrıyor yan yatar arabam alçak çamura batar deme sonra Ben yeni site actım. Bahane.org.tr diye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Daha arayıp çağırmadan bahane üretmeye başladın boss Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Çok güzel olmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap