Sezer Telli Oluşturma zamanı: Aralık 12, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 12, 2012 arkadaşlar forumda f3 lerde birçok şeyin değişebildiğini okudum. peki f3 lere gözlük tutacağı sonradan takılabiliyormu. ve uygulamasını yapan birileri varsa bizleri bilgilendirirse sevinirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2013 http://www.ebay.com/itm/NEW-OEM-OVERHEAD-CONSOLE-SWITCH-ASSEMBLY-2012-2013-FORD-FOCUS-BM5Z-15B691-K-/230793440909?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3AFord%7CModel%3AFocus%7CYear%3A2012&hash=item35bc5c6e8d&vxp=mtr Şöyle birşey buldum... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2012 Üst kısımdaki plastik bölümü değişirseniz olur, sök & tak - kullan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sezer Telli Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 aracı satın alırken özellikle sordum değiştrebilirmiyim diye ama satıcı malesef değiştirmezsiniz dedi ama satıcılara güvenmemek lazım dimi peki bu parçayı nerden temin edebilirim ve fiyatı ne kadardır acaba ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 aracı satın alırken özellikle sordum değiştrebilirmiyim diye ama satıcı malesef değiştirmezsiniz dedi ama satıcılara güvenmemek lazım dimi peki bu parçayı nerden temin edebilirim ve fiyatı ne kadardır acaba ? E-bay'da vardı oraya bakın isterseniz. Bulabilirsem link paylaşırım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 LCD ekran bile takılabiliyor ama arka tavan tutamaçları takılamıyor, o kadar lüks bir parça.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 LCD ekran bile takılabiliyor ama arka tavan tutamaçları takılamıyor, o kadar lüks bir parça.. off öldüm gülmekten. Otosanı dava mı etsek sırf bu yüzden Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 off öldüm gülmekten. Otosanı dava mı etsek sırf bu yüzden Davayı filan bilmem onu avukatlara sormak lazım Ya bu arka tavan tutmaçlarından çok bahsettim belki ama cidden çok saçma geliyor. 50bin liraya araba satıyorsun ama 10 liralık plastik tutamaç yok.. olmadığı gibi bir de takılamıyor. aklım mantığım almıyor bir türlü. yani o fiyata sattığın arabadan birçok şeyi kısmasına anlam verebilirim. yani perde hava yastığı yok, eyvallah en üst donanıma koymuşsun, elektronik klima yok, hadi onu da anlıyorum diyelim, ama b*ktan bir tutamaç yani. sadece üst donanıma koyacak kadar lüks bir ayrıntı mıdır bu yani? basiretsizliğin, aymazlığın ta kendisi. neyse arkadaşın sorusu da güme gitmesin, parça değiştirme diyince aklıma geldi söyleyeyim dedim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 Davayı filan bilmem onu avukatlara sormak lazım Ya bu arka tavan tutmaçlarından çok bahsettim belki ama cidden çok saçma geliyor. 50bin liraya araba satıyorsun ama 10 liralık plastik tutamaç yok.. olmadığı gibi bir de takılamıyor. aklım mantığım almıyor bir türlü. yani o fiyata sattığın arabadan birçok şeyi kısmasına anlam verebilirim. yani perde hava yastığı yok, eyvallah en üst donanıma koymuşsun, elektronik klima yok, hadi onu da anlıyorum diyelim, ama b*ktan bir tutamaç yani. sadece üst donanıma koyacak kadar lüks bir ayrıntı mıdır bu yani? basiretsizliğin, aymazlığın ta kendisi. neyse arkadaşın sorusu da güme gitmesin, parça değiştirme diyince aklıma geldi söyleyeyim dedim. Şeytan ayrıntıda gizlidir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 aracı satın alırken özellikle sordum değiştrebilirmiyim diye ama satıcı malesef değiştirmezsiniz dedi ama satıcılara güvenmemek lazım dimi peki bu parçayı nerden temin edebilirim ve fiyatı ne kadardır acaba ? Kazalı araç bulun ondan sökün Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sezer Telli Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 Davayı filan bilmem onu avukatlara sormak lazım Ya bu arka tavan tutmaçlarından çok bahsettim belki ama cidden çok saçma geliyor. 50bin liraya araba satıyorsun ama 10 liralık plastik tutamaç yok.. olmadığı gibi bir de takılamıyor. aklım mantığım almıyor bir türlü. yani o fiyata sattığın arabadan birçok şeyi kısmasına anlam verebilirim. yani perde hava yastığı yok, eyvallah en üst donanıma koymuşsun, elektronik klima yok, hadi onu da anlıyorum diyelim, ama b*ktan bir tutamaç yani. sadece üst donanıma koyacak kadar lüks bir ayrıntı mıdır bu yani? basiretsizliğin, aymazlığın ta kendisi. neyse arkadaşın sorusu da güme gitmesin, parça değiştirme diyince aklıma geldi söyleyeyim dedim. işin garibi benim arabada şöför tarafında var o tutamaçdan arka tarafta yok şöföre çok lazım olacakmış gibi ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 işin garibi benim arabada şöför tarafında var o tutamaçdan arka tarafta yok şöföre çok lazım olacakmış gibi ) onun geyiğini epey çevirdik zamanında.. bütün hepsinde var şoför tarafında.. ama Serdar Yaman arkadaşımız kullanıyor o tutmağı 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 onun geyiğini epey çevirdik zamanında.. bütün hepsinde var şoför tarafında.. ama Serdar Yaman arkadaşımız kullanıyor o tutmağı Aaaaa ben )) tek ben kullanıyorum şşştt 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sezer Telli Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 aracın bü onun geyiğini epey çevirdik zamanında.. bütün hepsinde var şoför tarafında.. ama Serdar Yaman arkadaşımız kullanıyor o tutmağı aracın bütün özelliklerini kullanıyor verdiği paranın hakkını sonuna kadar çıkartıyor desenize )) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 cem aksoy Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 (düzenlendi) Aaaaa ben )) tek ben kullanıyorum şşştt tek değilsin bende kullanıyorum. birde sağıma tutamaç olsaydı artık direksiyonuda tutmazdık galiba ) Aralık 15, 2012 cem aksoy tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 LCD ekran bile takılabiliyor ama arka tavan tutamaçları takılamıyor, o kadar lüks bir parça.. Bende arka tutamaçlarda var acaba style lerdemi yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Sezer Telli
arkadaşlar forumda f3 lerde birçok şeyin değişebildiğini okudum. peki f3 lere gözlük tutacağı sonradan takılabiliyormu. ve uygulamasını yapan birileri varsa bizleri bilgilendirirse sevinirim
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 17 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap