Sezer Telli Oluşturma zamanı: Aralık 12, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 12, 2012 arkadaşlar forumda f3 lerde birçok şeyin değişebildiğini okudum. peki f3 lere gözlük tutacağı sonradan takılabiliyormu. ve uygulamasını yapan birileri varsa bizleri bilgilendirirse sevinirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 M. Esat Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Bende arka tutamaçlarda var acaba style lerdemi yok Evet style Ve Alt donanımlarda arka tutamaç yok... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 saner can Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2013 Çaresi yoksa arkada tutamaç olmayanlar aracını satsın o zaman. Meğerse ne kadar önemli bir parçaymış. Buradaki yazıları okuyunca anladım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Sezer Telli
arkadaşlar forumda f3 lerde birçok şeyin değişebildiğini okudum. peki f3 lere gözlük tutacağı sonradan takılabiliyormu. ve uygulamasını yapan birileri varsa bizleri bilgilendirirse sevinirim
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 17 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap