Hakan Ateş Oluşturma zamanı: Aralık 13, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 13, 2012 Ford Thunderbird (1955) Ford Thunderbird (1956) Ford Thunderbird (1957) Ford Thunderbird (1958) Ford Thunderbird (1960) Ford Thunderbird (1961) Ford Thunderbird (1962) Ford Thunderbird (1963) Ford Thunderbird (1964) Ford Thunderbird (1965) Ford Thunderbird (1967) Ford Thunderbird (1968) Ford Thunderbird (1970) Ford Thunderbird (2002) 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 En çok 1967-68 ve 1970 yılı modellerini beğendim......Bu arada emeğinize sağlık........ 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 55 ve 57 olan müthiş. Gerçek Thunderbird bana kalırsa 57 model olan. İsmini duyduğumda aklıma gelen model o. 2002 modeli tasarlayanı öpsünler. Yuh bu kadar mı ruhundan anlamamak olur. Kurbağa suratlı aptal bir araba olmuş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 git gide güzelleşeceğine , yok olmuş ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 55 ve 57 olan müthiş 62-63 de müthiş bence ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 Ben bazen sırf göz zevkim için klasik arabalara bakarım, Eski arabalarda gerçek bir tasarım zevki var. Şimdikilerin hepsini tasarım anlamında ceplerinden çıkartırlar. Kasa olarak 62-63 ü beğendim bende Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 (düzenlendi) 70le 2002 arasında bir sürü versiyon daha var. Hatta şu iğrenç koca farlı taunuslara benzeyen falan modeller de var. O kadar çirkinler ki buraya alınmaya tenezzül edilmemiş. Ben en çok 72yi severim ama . Cadillaclardan esinlenilmiş petrol sıkıntısı nedir bilinmeyen yılların dev makinalarından Aralık 13, 2012 H. Cenk Köse tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 65 benim için olgunluk dönemidir, banko favorimdir, 67'den itibaren ise ruhunu kaybeder bu model. Bir de bunlar var... ... ve ilk ve tek "Amerikalı aşkım" Ya bu zerafete ne demeli? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 ford değil ama ;şimdi bu olmadan ayıp olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 bizim ailenin ilk arabası , hiç unutmam ... kuzu kurdun yol ford'un Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 Tesadüftür ki dün akşam D.scovery World de "dream cars" programında ford thunderbird anlatılıyordu. Çocukların izin verdiği miktarda izleyebildim. Şöyle ki o yıllarda ameriikada müthiş bir italyan hayranlığı oluşmuş. Yani tasarım anlamında...İtalyanların ne tasarlarsa tasarlasınlar en iyi olacağı falan düşünülüyor ve gözü kapalı kabul ediliyormuş. İşte 1953 yılında ilk olarak "FORD Thunderbird İtalien" adıyla konsepti çıkmış. Bu araba amerikada tasarlanmış ama tüm yönleriyle İtalyan tasarım anlayışına sahipmiş ve büyük sükse yapmış. Şu coupe tavan çizgisi , yanlardaki hava yarıkları falan buram buram italyan tasarım anlayışı kokuyormuş. Büyük sükse . Arabaya daha rahat inip binmek için d,reksiyon sağa sola hareket ediyormuş, içi çok kaliteli deri imiş vs vs.. Ve "personal luxury cars" denen segmentin doğmasına yol açmış. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap