Engin Günfer Oluşturma zamanı: Aralık 13, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 13, 2012 arkadaşlar benim aracım 2012 mod styl paket 1.6 benzinli bu araçta şehiriçi güvenlik var mı?nerden biliyoruz olduğunu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 saner can Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2012 aracım 2012 model style plus ve aracımda aktif şehiriçi güvenlik sistemi var. Aracınızda bu sistemin var olup olmadığını anlamak için test edin. İki kişi karşılıklı bir büyük çarşaf tutsun duvar misali. Aracınızla çarşafa doğru sürün eğer araç durursa, aktif şehiriçi güvenlik sistemi vardır. Biz arkadaşlarla bu şekilde denedik. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2012 Kapatılabiliyorsa vardır, kapatılamıyorsa yoktur diye biliyorum ben. Bir de şase no'dan sorgulatabilirsiniz bu kadar yorulmanıza gerek yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 fatih ardıç Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2013 arac ayarlarında city stop varmı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Metin Aybars Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2013 benim aracın menüsünde ls safety açma kapama seçeneği var. ama bugüne kadar hiç kendi kendine fren yaptığına şahit olmadık (yapabileceği durumlar oldu). ne zaman devreye giriyor ki bu zamazingo? bir de bu tcs'yi (esp) default olarak devre dışı bırakmanın bir yolu var mıdır? bu şekilde kullanmak çok daha keyifli geldi de bana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2013 benim aracın menüsünde ls safety açma kapama seçeneği var. ama bugüne kadar hiç kendi kendine fren yaptığına şahit olmadık (yapabileceği durumlar oldu). ne zaman devreye giriyor ki bu zamazingo? bir de bu tcs'yi (esp) default olarak devre dışı bırakmanın bir yolu var mıdır? bu şekilde kullanmak çok daha keyifli geldi de bana Hız 30un altında olmalı. Son anda giriyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ahmet Aydın Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2014 On camda sensörleri olmalı yol bilgisayarının ayarlar kısmında menüsü olmali(LS safety veya City stop seklinde)Bildigim kadarıyla aracınızda yok. bende ön camdaki sensörden var ama yol bilgisayarında menüsü yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ahmet Aydın Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2014 çok pardon city stop u buldum özellik arabamda var ama çarşaf la denedim çalışmadı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2014 çok pardon city stop u buldum özellik arabamda var ama çarşaf la denedim çalışmadı ? Video kanallarımızdaki denemelere bakınız. Çarşaf görmeyi vaad etmiyor araç. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Selçuk Öz. Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2014 Video kanallarımızdaki denemelere bakınız. Çarşaf görmeyi vaad etmiyor araç. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ahmet Aydın Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 Video kanallarımızdaki denemelere bakınız. Çarşaf görmeyi vaad etmiyor araç. ya ben arabaya karşıda denedim son 1cm kaldı yine devreye girmedi. ben bozuk olabilir mi diye düşünüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2014 (düzenlendi) ya ben arabaya karşıda denedim son 1cm kaldı yine devreye girmedi. ben bozuk olabilir mi diye düşünüyorum Lidar sistemi, çaprazda olursa veya öndeki aracın tam arkasında değil de biraz yandaysa city stop çalışmayabiliyor. Videoda izlediğiniz gibi yüksek tutulmuş bir çarşafla deneyin; önce araç menüsünden kontrol edin, açık olsun; bir kaç kez denedikten sonra veya arkadaşlarınız hayattan ve çarşaftan yıldığında hala çalışmadıysa servise karşı deneyin... Servis de çözemezse; benim ahmet dursun stop dediğim, tüm hızlarda, sağ ayağı ortadaki pedala bastırma şiddetine göre çalışan sistemi kullanın. (sizin sistemin adı değişik olabilir ) Nisan 18, 2014 Ahmet Dursun tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Olcay Ulutaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2014 Arkadaşlar merhaba.Benim aracım 2012 Style Plus (katlanan ayna,otomatik park ve ısıtmalı ön camlar var) ancak menüde aktif güvenlik bölümü yok.Dikiz aynasının arkasında geniş bir siyah bölüm ve bir adet led gibi bir şey mevcut.Aktif güvenliğin olması gerektiğini düşünyorum ancak menüde olmayınca kafam karıştı.Sizce durum nedir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2014 Arkadaşlar merhaba.Benim aracım 2012 Style Plus (katlanan ayna,otomatik park ve ısıtmalı ön camlar var) ancak menüde aktif güvenlik bölümü yok.Dikiz aynasının arkasında geniş bir siyah bölüm ve bir adet led gibi bir şey mevcut.Aktif güvenliğin olması gerektiğini düşünyorum ancak menüde olmayınca kafam karıştı.Sizce durum nedir? Ekranın yazılımı güncellenmeli. Aracınız da var gözüküyor sistem en azından kutusu mevcutmuş (ön camda oldukça geniş kutu) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2014 Ekranın yazılımı güncellenmeli. Aracınız da var gözüküyor sistem en azından kutusu mevcutmuş (ön camda oldukça geniş kutu) benimki gibi olmasın! plus ama güvenlik yok... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2014 benimki gibi olmasın! plus ama güvenlik yok... Ama senin kutu ufak 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Engin Günfer
arkadaşlar benim aracım 2012 mod styl paket 1.6 benzinli bu araçta şehiriçi güvenlik var mı?nerden biliyoruz olduğunu
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
6
5
4
3
Popular Days
Ara 13
13
Ara 19
8
Haz 26
6
Nis 18
2
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 6 posts
Engin Günfer 5 posts
Ozan Kar 4 posts
Ahmet Aydın 3 posts
Popular Days
Ara 13 2012
13 posts
Ara 19 2016
8 posts
Haz 26 2014
6 posts
Nis 18 2014
2 posts
Popular Posts
Ahmet Dursun
Lidar sistemi, çaprazda olursa veya öndeki aracın tam arkasında değil de biraz yandaysa city stop çalışmayabiliyor. Videoda izlediğiniz gibi yüksek tutulmuş bir çarşafla deneyin; önce araç menüsünden
Yakup Ç. A.
Ama senin kutu ufak
Yakup Ç. A.
Neden böyle donanımları kurcalıyoruz, ön camda kamera benzeri donanım görüyorsanız vardır. Bukadar basit ve kolay ayrıca anlaşılır..İsimlerle kafanızı kurcalamayın ayrıca sitemizde arama yaparsan
Posted Images
Bu soruda 40 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap