Engin Günfer Oluşturma zamanı: Aralık 13, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 13, 2012 arkadaşlar benim aracım 2012 mod styl paket 1.6 benzinli bu araçta şehiriçi güvenlik var mı?nerden biliyoruz olduğunu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2014 ::):):):):) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Olcay Ulutaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2014 benimki gibi olmasın! plus ama güvenlik yok... Kafama takıldı ve Etis'e baktım Düşük Hız Emniyet Sistemi Yok diyor.Nasıl olurki böyle.Canım fena sıkıldı.Sonradan takılmaz mıki bu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Halil Zengin Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2016 (düzenlendi) arkadaşlar benim araçda 2012 sytle plus katlanır ayna oto park ön cam rejistansı ön arka park sensörü var ama menüde şehir içi güvenik ile ilgili herhangi bir açma kapama yeri yok elm kablosuyla açılabilecek bi yer varmı araç 28.11.2011 çıkışlı Aralık 19, 2016 Halil Zengin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2016 arkadaşlar benim araçda 2012 sytle plus katlanır ayna oto park ön cam rejistansı ön arka park sensörü var ama menüde şehir içi güvenik ile ilgili herhangi bir açma kapama yeri yok elm kablosuyla açılabilecek bi yer varmı araç 28.11.2011 çıkışlı Sensor varsa çalışır. Yol bilgisayarında active city stop yazması gerekir . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Danacı Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2016 Benim araçta 2012 style plus ve ekli olarak gönderdiğim resimde belirtilen yerde açma kapama yeri var. Hatta geçen kar çok yağdığında ön cam tamamen kapandığı için hemen uyarı verdi camı temizleyiniz diye. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2016 6 saat önce, Halil Zengin yazdı: arkadaşlar benim araçda 2012 sytle plus katlanır ayna oto park ön cam rejistansı ön arka park sensörü var ama menüde şehir içi güvenik ile ilgili herhangi bir açma kapama yeri yok elm kablosuyla açılabilecek bi yer varmı araç 28.11.2011 çıkışlı Yoksa yoktur,açılmaz 2.el mi aldınız? Çünkü bu donanımda CiTY STOP'suz gelen arabalar var @Onur Sezgin misal bu sebeple acuk indirimli almıştı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2016 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Yoksa yoktur,açılmaz 2.el mi aldınız? Çünkü bu donanımda CiTY STOP'suz gelen arabalar var @Onur Sezgin misal bu sebeple acuk indirimli almıştı. satış görevlisi alırken bize söylemişti... fabrika çıkışı yakın tarihli hatırladığım kadarıyla...o dönem çıkan araçlar mı öyleydi acaba? bu arada şehir içi güvenliğe de ihtiyaç duymadım hiç açıkçası Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2016 6 dakika önce, Onur Sezgin yazdı: satış görevlisi alırken bize söylemişti... fabrika çıkışı yakın tarihli hatırladığım kadarıyla...o dönem çıkan araçlar mı öyleydi acaba? bu arada şehir içi güvenliğe de ihtiyaç duymadım hiç açıkçası Olabilir bi parti, ama sayısını bilmek zor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2016 Şimdi, Erhan Erten yazdı: Benim araç 2012 titanyum ama bende bu özellik yok 2012 2.çeyrekten sonra üretilmiştir sizin araç o yüzden yoktur.Benim aracım 2012 12. ay trafik çıkışlı benimkinde var üretim tarihi ile ilgili bu durum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Halil Zengin Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2016 2. el almıştım daha bir yıl olmadı alalı. Neyse yapcak bişey yok kendimiz bascaz artık frene Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Engin Günfer
arkadaşlar benim aracım 2012 mod styl paket 1.6 benzinli bu araçta şehiriçi güvenlik var mı?nerden biliyoruz olduğunu
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
6
5
4
3
Popular Days
Ara 13
13
Ara 19
8
Haz 26
6
Nis 18
2
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 6 posts
Engin Günfer 5 posts
Ozan Kar 4 posts
Ahmet Aydın 3 posts
Popular Days
Ara 13 2012
13 posts
Ara 19 2016
8 posts
Haz 26 2014
6 posts
Nis 18 2014
2 posts
Popular Posts
Ahmet Dursun
Lidar sistemi, çaprazda olursa veya öndeki aracın tam arkasında değil de biraz yandaysa city stop çalışmayabiliyor. Videoda izlediğiniz gibi yüksek tutulmuş bir çarşafla deneyin; önce araç menüsünden
Yakup Ç. A.
Ama senin kutu ufak
Yakup Ç. A.
Neden böyle donanımları kurcalıyoruz, ön camda kamera benzeri donanım görüyorsanız vardır. Bukadar basit ve kolay ayrıca anlaşılır..İsimlerle kafanızı kurcalamayın ayrıca sitemizde arama yaparsan
Posted Images
Bu soruda 40 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap