Alperen G. Oluşturma zamanı: Aralık 14, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 14, 2012 İşte Toyota'nın, gelmiş geçmiş en çok tutlan efsane kasası: 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 (düzenlendi) Alperenim bu esprileri sıcak yaz günlerine saklasaydın ya, heba oluyor... Aralık 14, 2012 Cem Boneval tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 Alperenim bu esprileri sıcak yaz günlerine saklasaydın da ya, heba oluyor... Abi geç buldum ne yapayım? İdare edin artık.. Ama anladığım kadarıyla Toyota'nın bu kasası daha çok bayanlar tarafından tutulmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 Başlığı ve konu açanı görünce daha tıklamadan Alperen yapmıştır yine bir şeyler dedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 Başlığı ve konu açanı görünce daha tıklamadan Alperen yapmıştır yine bir şeyler dedim Ulen o kadar mı çıktı adımız yahu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 Ulen o kadar mı çıktı adımız yahu? canın çıkacağına adın çıksın bro salla 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 Ulen o kadar mı çıktı adımız yahu? Müziplikte üstüne yok bilmeyen varmı? ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 canın çıkacağına adın çıksın bro salla doğru dedin bro, tam gaz devam ediyorum.. soğuk kış günlerinde içinizde karlı alp dağlarında koşturan heidi havası estirecek esprilerle tekrar karşınızda olacağım.. Müziplikte üstüne yok bilmeyen varmı? ) Var mı? Olmamalı 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 geçenlerde bende facebook ta görmüştüm bu espriyi o zamanda çok gülmüştüm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 geçenlerde bende facebook ta görmüştüm bu espriyi o zamanda çok gülmüştüm Ben epeyce guldum, hatta hunharca kahkaha attim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Şimdi bu HB kasa mı??? Ank. akşam -6 yı gördü sanırım farketmişsinizdir......... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Şimdi bu HB kasa mı??? Ank. akşam -6 yı gördü sanırım farketmişsinizdir......... Abi kalorifer yetmedi ufo yaktik... dunyadaki son ufo'ydu onu da biz yaktik... Uuvvv, bir anda -10 oldu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Eski kasa eksilerde iyi ısıtır galiba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2013 forumda toyotaya karşı bir başkaldırış mı başladı arkadaşlar?ne istiyonuz yahu adamlardan en sorunsuz marka Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap