Özgür Arduç Oluşturma zamanı: Aralık 14, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 14, 2012 Merhabalar. Arabam hoş koksun diye aşağıdakine benzer oto parfümü aldım, hava kanallarına takılan türden. Sonu aşağıda yer alan fotoğraftaki gibi oldu. Düşünenler veya halihazırda kullanan varsa vazgeçsin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 Fotodan hiçbirşey anlaşılmıyor Geçmiş olsun. Ayrıca konu doğru yere taşınarak başlığı anlamlı olarak değiştiriliyor.Dikkat edelim lütfen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 aynı kokudan bende almıştım hiç bir etkisi olmamıştı bende en son baktım koku gelmiyor çöpe atmıştım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Arduç Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 Fotodan hiçbirşey anlaşılmıyor Fotoğraf yenilendi. Ayrıca dikkat etmek konusunda, lütfen forum acemiliğine verin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2012 Sızmış sanırım ve kimyasal'ı bozmuş. Tekrar geçmiş olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Geşmiş olsun ...Bu araç kokusu konusu çok dikkat gerektiriyor nasıl bir zarar vereceği hiç belli olmuyor............ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Arduç Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Geşmiş olsun ...Bu araç kokusu konusu çok dikkat gerektiriyor nasıl bir zarar vereceği hiç belli olmuyor............ Teşekkür ederim. Artık ben de dikkatli olmaya başladım ama iş işten geçmişti Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 neyseki hasar değiştirebileceğiniz bir kısımda, aşağıya doğru akmışta olabilirdi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Daha öncede aynaya asılan zımbırtıların sıcakta bırakıldığında verdiği zararlardan bahsedilmişti. Sanırım Bora abinin başına gelmişti, garantiden değiştirmişlerdei diye hatırlıyorum. Dikkat etmek gerek. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Daha öncede aynaya asılan zımbırtıların sıcakta bırakıldığında verdiği zararlardan bahsedilmişti. Sanırım Bora abinin başına gelmişti, garantiden değiştirmişlerdei diye hatırlıyorum. Dikkat etmek gerek. Evet aynen öyle oldu Mertcan..Kapı koluna asmıştım ve kapı kolunun boyasını soymuştu...Bu kokuları arabanıza asmayın.aynaya asmayın zamanla içindeki kimyasal sıvı hale dönüşüp ön konsola teybin üzerine vs akıyor ve eritiyor..Bu kokularağır kimyasal maddelerden yapılıyor ve doğrudan akciğer kanserine sebeb oluyor..Aynı kot pantolon taşlayanların ciğerleri gibi oluyor,sakın aracınıza araç kokusu falan sıkmayın,küçük alanda molküller daha tehlikeli olur...İlla güzel koksun istiyorsanız meyve kabukları ya da kaliteli parfüm numuneleri gibi materyaller kullanın... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 Evet aynen öyle oldu Mertcan..Kapı koluna asmıştım ve kapı kolunun boyasını soymuştu...Bu kokuları arabanıza asmayın.aynaya asmayın zamanla içindeki kimyasal sıvı hale dönüşüp ön konsola teybin üzerine vs akıyor ve eritiyor..Bu kokularağır kimyasal maddelerden yapılıyor ve doğrudan akciğer kanserine sebeb oluyor..Aynı kot pantolon taşlayanların ciğerleri gibi oluyor,sakın aracınıza araç kokusu falan sıkmayın,küçük alanda molküller daha tehlikeli olur...İlla güzel koksun istiyorsanız meyve kabukları ya da kaliteli parfüm numuneleri gibi materyaller kullanın... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap