Hakan Saraylı Oluşturma zamanı: Aralık 15, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 15, 2012 Sahibinden.com da gördüm aracınıza hoş görüntü katabilir. http://www.sahibinde...07980631/detay/ 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Pazartesi sipariş geçelim hemen 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Fena durmuyor, ama ben focus 3 e slim spoiler in daha çok yakışacağını düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Pazartesi sipariş geçelim hemen Araba marabalıktan çıkıyor artık 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Polyester bu almayın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Tip olarak yakışmış bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan D. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Stop lambası yatay uzantısı zaten spoiler görünümü katıyor arabaya, 2. bi spoiler bence hoş olmamış.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 (düzenlendi) Kaba duruyor sedan spoilerı...Bagaj kapağı ile bütünleşik dursa dha iyi olurmuş,ayrıca bagaj kapağı zaten kafama düşüyorken bu spoilerın ağırlığı sayesinde artık sürekli aşağı düşer,hala bagaj kapağının aşağı düşmesi sorununu gideremediler yahu..... :mad: Aralık 15, 2012 Bora A. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Kaba duruyor sedan spoilerı...Bagaj kapağı ile bütünleşik dursa dha iyi olurmuş,ayrıca bagaj kapağı zaten kafama düşüyorken bu spoilerın ağırlığı sayesinde artık sürekli aşağı düşer,hala bagaj kapağının aşağı düşmesi sorununu gideremediler yahu..... :mad: şu amortisör denilen zımbırtılardan yokmu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 şu amortisör denilen zımbırtılardan yokmu? Varda, galiba biraz yumuşak Bora bey'in aracına takılan amortisör. Benim bir sorun yok. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir Gülcü Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 Ben siparişi geçtim. İyi yada kötü bakacağız artık. Pazartesi boyalı şekilde elimde olacak büyük ihtimalle. İnternette siyah focusa uygulanmış şekli hoşuma gitmişti. umarım benim araçta da hoş durur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Kemaloglu Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2013 merakla bekliyorum resimleri Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap