Ozan Atacan Oluşturma zamanı: Aralık 15, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 15, 2012 Arkadaşlar ben yeni üye oldum bundan sonra aranızda olmak beni mutlu edecek.. ilk olarak benim merak ettiğim husus usb bellek virüslüyse bu aradabanın sistemine zarar verir mi?....müzik çalma sistemini ağırlaştırma vs gibi ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 arkadaşlar usb okumuyor usb ye sinyal geliyo ama okumuyo değişik usb ler denedik gene okumadı .bilgisi olan varmı bu konuda Selçuk abi, burayı kontrol ediver Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Fatih Işık Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2013 Format atılıyor, sorun olmaz. Çağatay bey format demişşiniz benim teyibin sesli komutu aniden çalışmamaya başladı Format bu sorunu çözermi vesadece servistemi format atılıyor acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2013 Çağatay bey format demişşiniz benim teyibin sesli komutu aniden çalışmamaya başladı Format bu sorunu çözermi vesadece servistemi format atılıyor acaba Siz yapabilirsiniz.Hemen yukarda link verilmiş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Ozan Atacan
Arkadaşlar ben yeni üye oldum bundan sonra aranızda olmak beni mutlu edecek..
ilk olarak benim merak ettiğim husus usb bellek virüslüyse bu aradabanın sistemine zarar verir mi?....müzik çalma sistemini ağırlaştırma vs gibi ...
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 18 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap