Yusuf Levent Tuğay Oluşturma zamanı: Aralık 15, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 15, 2012 (düzenlendi) Arkadaşlar 2001 Ghia sisin yakıt durumu nasıl benimki gazda 0,36 tl benzinde 0,45 tl yakıyor normal mi? Paylaşırsanız sevinirim. Aralık 15, 2012 Ümit Vaysaloğlu tarafından düzenlendi Büyük harf. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Lütfen kurallara dikkat edelim, LPG li değer biraz yüksek gibi geldi bana. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Gazda 0,26 tl yakması lazım tabi sakin kullanımda. Full redline giderseniz 60 kuruşta yakar. kullanıma göre değişkenlik gösterir.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 çok yüksek bir değer hem gaz da hem benzinde ..gazda 25-28 kuruş benzindede 33-35 kuruş yakması lazım orta performanslı kullanımda ...eğer bu kadar yakıt harcıyorsa aracınız bence bir sorun var demektir ...aynı aracı ben 8 yıl kullandım genelde 7 litre falan yakardı karışık orta performanslı ...bir depo benzinle 750 km falan yapıyordu. 35litre gazla da 400 -450 km yol yapardı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre V. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2012 kesinlikle fazla.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Muhammed Yilmaz Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2013 ben de 2000 ford focus ghia var tupü dun taktırdım atiker marka ilk 30 tl lık gaz koydurdum km yi sıfırladım ve cıktım yola tam 130 km sonra bitti ve benzine gecti.2.70 den aldım gazı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Yusuf Levent Tuğay
Arkadaşlar 2001 Ghia sisin yakıt durumu nasıl benimki gazda 0,36 tl benzinde 0,45 tl yakıyor normal mi? Paylaşırsanız sevinirim.
Ümit Vaysaloğlu tarafından düzenlendiBüyük harf.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 5 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap