Rafet NAS Oluşturma zamanı: Aralık 16, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 16, 2012 Arkadaşlar iphone 5 apple haritalar sesli çalışıyor ama poi yok sadece adres girebiliyoruz, google haritalar Türkiye'de ne zaman aktif olacak (iphone 5 için) bilgisi olan var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 Aktif zaten artık.. Buradan indirebilirsiniz. --> https://itunes.apple.com/us/app/google-maps/id585027354?mt=8 Eğer tr hesabında gözükmüyorsa şuan abd hesabı açıp indirebilirsiniz. Ayrıca bununda poi'si felan yok sonuçta navigasyon programı değiller.onlar gibi verimli olamıyorlar ama yinede iyi google maps.. NOT: i5 için değil tüm iphone'lar içindir bu. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rafet NAS Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Ayrıca bununda poi'si felan yok sonuçta navigasyon programı değiller Google maps pek çok özel alanı barındırıyor, mesela ben navigasyonu sadece İstanbul trafiğinde kullanıyorum pek çok yer mevcut (örn: star city outlet avm'yi buluyor zaten dibinde gönen otelde kalıyorum yani oteli göstermese bile az çok gideceğiniz yeri biliyorsanız o bölgedeki bir özel işletmeyi baz alarak yola çıkabiliyorsunuz, yenibosnada muhakkak işim oluyor koçtaş diyorum hem otoparkını kullanıyorum buluyor, navigasyonum yokken hep google haritalarla yolumu buluyordum) şimdi google haritalarda sesli olsa bence 109.90 TL ye tomtom veya 49.90 tl ye igo indirmeye gerek yok.. en azından benim için. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap