hamit bilgi Oluşturma zamanı: Aralık 17, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 17, 2012 henüz 1 yılını dolduramayan focus 3 ün bagajı bu halde söylenecek fazla söz yok aslında Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Birşey göremiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 resim ekleyebilir misiniz ??? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 hamit bilgi Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 birazdan ekliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Servise başvurdun mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 hamit bilgi Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Servise başvurdun mu? dün fark ettim kapalıydı bugün gidecem , bu sıkıntıyı yaşadıktan sonra ne fark edecek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Başlık kurallara göre anlamlı hale getirilmiştir.Lütfen dikkat edelim Fotoğraf ilgili yere doğru şekilde aktarılmıştır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Öncelikle bu denli sinir yapmanıza hiç gerek yok, far altlarındaki slinkonlar kurumuş ve sökülmüş olabilir haliyle su alabilir servis kontrol etsin 1 yıl değil 2 gündede olabilirdi.. Geçmiş olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Geçmiş olsun,canınızı sıkmayın servis giderir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Geçmiş olsun... Şanssızlık, ama dünyanın sonu değil, ona daha 4 gün var! Araç da Rize'deyse su geçirmezliği ayrı bir önem taşıyor. Sorunu bulması kolay olmayabilir, eğer bidon falan devrilmediyse. Biri hortumla su tutacak diğeri de kendini fenerle bagaja kilitleyip bakacak. Bence de serviste giderilir, kabin döşemesi kuru kaldığı sürece bagajın önemi yok, dert etmeye değmez. Bu arada kara mizah olsun: Patlak lastikte hava kaçağını bulmak için ile yarar bir havuz varmış arabada da haberimiz yokmuş... Nasıl giderildiği konusundaki müjdeli haberi de bekliyor olacağız! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Geçmiş olsun. Kısa sürede hallederler umarım. Biri hortumla su tutacak diğeri de kendini fenerle bagaja kilitleyip bakacak. :kıhkıh: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 hamit bilgi Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Öncelikle bu denli sinir yapmanıza hiç gerek yok, far altlarındaki slinkonlar kurumuş ve sökülmüş olabilir haliyle su alabilir servis kontrol etsin 1 yıl değil 2 gündede olabilirdi.. Geçmiş olsun sinirlenmemek pek mümkün olmuyor bagajı su içinde görünce kim olsa bu tepkiyi verir hatta daha fazlasını. araç şu an serviste halledecekler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 hamit bilgi Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Geçmiş olsun. Kısa sürede hallederler umarım. :kıhkıh: aynını yaptım fenerle baktım sağ köşeden içeri akıyor. sızdırmıyor ! Geçmiş olsun... Şanssızlık, ama dünyanın sonu değil, ona daha 4 gün var! Araç da Rize'deyse su geçirmezliği ayrı bir önem taşıyor. Sorunu bulması kolay olmayabilir, eğer bidon falan devrilmediyse. Biri hortumla su tutacak diğeri de kendini fenerle bagaja kilitleyip bakacak. Bence de serviste giderilir, kabin döşemesi kuru kaldığı sürece bagajın önemi yok, dert etmeye değmez. Bu arada kara mizah olsun: Patlak lastikte hava kaçağını bulmak için ile yarar bir havuz varmış arabada da haberimiz yokmuş... Nasıl giderildiği konusundaki müjdeli haberi de bekliyor olacağız! evet rizede olmam ayrı bi handikap haftada 2 kez yağmur yağıyor biri 4 gün diğeri 3 sürüyor. ben bagaja kitlemedim kendimi koltukları yatırdım baktım ve kabine geçmemesi tamamen şans küçük bir oluk stepnenin oraya suyu akıttı, dediğiniz gibi stepnenin patlat olmadığını da öğrendim bu yolla. araç serviste bakalım silikonmu çekecekler ne yapacak ayrıntılı rapor alacam sizede bildiririm Geçmiş olsun,canınızı sıkmayın servis giderir. çok sağolasın, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Geçmiş olsun, ne denilebilir ki? Umarım önemli bir problem yoktur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 hamit bilgi Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Geçmiş olsun, ne denilebilir ki? Umarım önemli bir problem yoktur. sağolasın. evet söylenecek pek bişey yok . sorun çözülecek tabiikide ama ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Geçmiş olsun. Gerçektende bu su alma değil; göle dönme gibi bir durum, sinirlenmekte haklısın. Servisin sorunu istediğiniz gibi çözeceğine ve bir daha sorun yaşamayacağına inancım tam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
hamit bilgi
henüz 1 yılını dolduramayan focus 3 ün bagajı bu halde söylenecek fazla söz yok aslında
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
15
9
4
4
Popular Days
Ara 17
53
Ara 22
1
Haz 1
1
Ock 29
1
Top Posters For This Question
hamit bilgi 15 posts
Yakup Ç. A. 9 posts
Bora A. 4 posts
Alperen G. 4 posts
Popular Days
Ara 17 2012
53 posts
Ara 22 2012
1 post
Haz 1 2015
1 post
Ock 29 2019
1 post
Popular Posts
Bora A.
Yav alırsın ford olursun lord,sonra bir bakarsın olmuşssun cort,sonra zaman geçer bu sefer bir bakarsın olmuşssun port,ondan sonra bağırsaklar port port olursun mort falan filan...Zorta da zurtada tak
hamit bilgi
öncelikle bu konu yüzünden birilerinin canını sıktıysam kusura bakmayın. aracı teslim aldım 3 farklı noktadan su alıyormuş 1 i stop vidasının oradan diğerleri sac ek yerlerinden kaportacı eski bi ara
Alperen G.
İşin doğrusunu söylemek gerekirse, bir ürün yüzünden tüm firmayı zort zurt diye genelleyip kötülemek ne kadar yanlış ise, insanlar bir firma hakkında şikayetlerini dile getirdiğinde onları tepki almak
Posted Images
Bu soruda 57 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap