hamit bilgi Oluşturma zamanı: Aralık 17, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 17, 2012 henüz 1 yılını dolduramayan focus 3 ün bagajı bu halde söylenecek fazla söz yok aslında Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 hamit bilgi Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Geçmiş olsun. Gerçektende bu su alma değil; göle dönme gibi bir durum, sinirlenmekte haklısın. Servisin sorunu istediğiniz gibi çözeceğine ve bir daha sorun yaşamayacağına inancım tam. inşallah dediğiniz gibi olur tam bi çözüm uygulanır .sağ keşede küçük cep gibi bişey var oraya temizlik bezi koymuştum o suyu çektide fark ettim yoksa alttan akıp gidiyormuş meğer. az daha dolsa ön tarafa gidecekti Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Geçmiş olsun...Hakkaten can sıkıcı durum ama çözümü olmasıda bir o kadar teselli edici...Tam olarak su sızıntısı stop lambalarının oradan mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Hatchback mi bu araba sedan mı? Sedansa bagaj kapağındaki simetri bozukluğu sedanlarda sıkça görülüyor o yüzden olmuş olabilir..Bugün benim bagaja da kar doldu arabanın bagaj kapağını açınca..Bagaj kapağı üzerindeki karı temizlememiştim,bagaj kapağını kaldırınca karlar arka cama düştü oradan da kayarak bağaj kapağı ile arka cam arasındaki boşluktan bağajın içine doldu....Arka cam çok eğimli ve bagaj ile cam arasında oluk yok denecek kadar dar,bagaj kapağını açtığınızda bagaj kapağının üstündeki su kar camdan kayarak bagajın içine doluyor....Sizde de böyle bişey olmuş olabilir siz farketmeden.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 hamit bilgi Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Geçmiş olsun...Hakkaten can sıkıcı durum ama çözümü olmasıda bir o kadar teselli edici...Tam olarak su sızıntısı stop lambalarının oradan mı? sağolasın, döşemeyi sökmedim onun tam yerini ben görmedim Hatchback mi bu araba sedan mı? Sedansa bagaj kapağındaki simetri bozukluğu sedanlarda sıkça görülüyor o yüzden olmuş olabilir..Bugün benim bagaja da kar doldu arabanın bagaj kapağını açınca..Bagaj kapağı üzerindeki karı temizlememiştim,bagaj kapağını kaldırınca karlar arka cama düştü oradan da kayarak bağaj kapağı ile arka cam arasındaki boşluktan bağajın içine doldu....Arka cam çok eğimli ve bagaj ile cam arasında oluk yok denecek kadar dar,bagaj kapağını açtığınızda bagaj kapağının üstündeki su kar camdan kayarak bagajın içine doluyor....Sizde de böyle bişey olmuş olabilir siz farketmeden.... araba sedan kar henüz yağmadı hortumla sus tutunca sağ arka köşede döşemenin altından akıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 sinirlenmemek pek mümkün olmuyor bagajı su içinde görünce kim olsa bu tepkiyi verir hatta daha fazlasını. araç şu an serviste halledecekler Aynısı bana da oldu, servis'e gittik ; buldular yaptılar..Böyle sinir yapmamıştık Araba bu Örnek başlıklardan biri Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 hamit bilgi Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 her insanın yapısı farklı .ama bu arabayı aldığımdan beri ufak tefek sorunları oldu bu da sonuncu son damlaydı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Sat gitsin arabayı bence...Bazı arabalar musibetsiz olur,sürekli başlarına bişii gelir,en sonunda da kurtulursun rahatlarsın..Benim önceki focus daha 1,5 yaşındaydı bir sürü absürd şey hgelmişti başına sattım 13 bin km de rahatladım valla...Geçen gün görmüşler arabaya arkadan çarpmış birileri dağılmış arkası yanı falan..Musibetsiz bir araba...Sen soğumuışssun arabadan belli..Satıp başka bişii al bence....Her işte bir hayır vardır,sıkma vcanını da ,bende aynı sıkıntıları yaşadım,işin çözümü cesur davranıp o arabayı elden çıkartmaktır.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Öncelikle geçmiş olsun Biri hortumla su tutacak diğeri de kendini fenerle bagaja kilitleyip bakacak. Çok yaratıcı çok güldüm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 hamit bilgi Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Sat gitsin arabayı bence...Bazı arabalar musibetsiz olur,sürekli başlarına bişii gelir,en sonunda da kurtulursun rahatlarsın..Benim önceki focus daha 1,5 yaşındaydı bir sürü absürd şey hgelmişti başına sattım 13 bin km de rahatladım valla...Geçen gün görmüşler arabaya arkadan çarpmış birileri dağılmış arkası yanı falan..Musibetsiz bir araba...Sen soğumuışssun arabadan belli..Satıp başka bişii al bence....Her işte bir hayır vardır,sıkma vcanını da ,bende aynı sıkıntıları yaşadım,işin çözümü cesur davranıp o arabayı elden çıkartmaktır.... sonu öyle görünüyor sabrediyorum ama nereye kadar bilemem, 1 yılda bu yaşadığım kaçıncı sorun belli değil, ilk aldım farlarlar ve stoplar kaportadan ayrık git servise, ön takımdan ses geliyor git servise ön cam rezizdansı buhar çözmez vsvsvsvs. sonuç alırsın fard olursun zort 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 sonu öyle görünüyor sabrediyorum ama nereye kadar bilemem, 1 yılda bu yaşadığım kaçıncı sorun belli değil, ilk aldım farlarlar ve stoplar kaportadan ayrık git servise, ön takımdan ses geliyor git servise ön cam rezizdansı buhar çözmez vsvsvsvs. sonuç alırsın fard olursun zort Bunun söylenmesi gereken yer burası değil heralde Yazılarınız onlarca kişi tarafından okunuyor tepki almak istiyorsunuz sanırım ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 hamit bilgi Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 benim aracım ford focus , bu sitenin adı focusclubtr, başlığın adı sorular ve sorunlar , yazdıklarımda sorunlar , yazdıklarmın onlarca değil 100.lerce kişi tarafından okunduğunun farkındayım amacım tepki falan değil, bu forumun amacı doğlutusunda paylaşım. iyi yönlerini paylaştığımız gibi kötüleride paylaşmak gayet normal. bunların söylenmesi gereken yer golfclub mı olmalı ? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 sonu öyle görünüyor sabrediyorum ama nereye kadar bilemem, 1 yılda bu yaşadığım kaçıncı sorun belli değil, ilk aldım farlarlar ve stoplar kaportadan ayrık git servise, ön takımdan ses geliyor git servise ön cam rezizdansı buhar çözmez vsvsvsvs. sonuç alırsın fard olursun zort Bunun söylenmesi gereken yer burası değil heralde Yazılarınız onlarca kişi tarafından okunuyor tepki almak istiyorsunuz sanırım ? İşin doğrusunu söylemek gerekirse, bir ürün yüzünden tüm firmayı zort zurt diye genelleyip kötülemek ne kadar yanlış ise, insanlar bir firma hakkında şikayetlerini dile getirdiğinde onları tepki almaktan korkmaya davet etmek de hatalı. Evet belki bu şikayetlerin çözüm bulması için söylenmesi gereken biryer değil burası, farklı mercilere iletilmesi lazım ama eğer buraya focusclub olarak yazıyorsak, yaşadığımız sorun ve şikayetleri yazmak, çok ileri gitmeden serzenişlerimizi dile getirmek de çok doğal karşılanmalı diye düşünüyorum. Kimsenin de bu serzenişe tepki göstereceğini sanmıyorum, tepki koymanın da mantıksız olduğu kanaatindeyim. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Olur böyle şeyler olur sıkmayın canınızı. İstanbul Doğuş plazada aracı aldım Eskişehir'e gelicem yola çıktım köprü trafiği malum o sıkışıklıkta dur kalk gidiyoruz bir ara dikiz aynasına baktım tır arkamdan geliyor ama vahim geliyor gaza bastım hemen ama kaçabileceğim yer yok o trafikte geldi daha alalı bir saat olmamış aracımın arkasından tampona girdi, bereket hareket halinde vurduda pek bişey olmamış yola devam dedik önemli bir hasar yok. Eskişehire geldim 1 hafta sonra park halinde duran araca yanından çıkan araç aynı yerden tamponu takmış çekmeye çalışıyor, işyerimin güvenlik kamerasından gördümde çıktım halen daha tamponu koparmaya çalışıyordu. 1 hafta sonra bu sefer hanım park edicem derken abisinin aracına yine aynı noktadan vurdu. En sonunda servisin yolunu tuttuk ve tampon değişti. Şuanda yine aynı yerden biri sürtmüş boyası çizilmiş napalım yani canımızı sıkmaya değmez olmayınca olmuyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 İşin doğrusunu söylemek gerekirse, bir ürün yüzünden tüm firmayı zort zurt diye genelleyip kötülemek ne kadar yanlış ise, insanlar bir firma hakkında şikayetlerini dile getirdiğinde onları tepki almaktan korkmaya davet etmek de hatalı. Evet belki bu şikayetlerin çözüm bulması için söylenmesi gereken biryer değil burası, farklı mercilere iletilmesi lazım ama eğer buraya focusclub olarak yazıyorsak, yaşadığımız sorun ve şikayetleri yazmak, çok ileri gitmeden serzenişlerimizi dile getirmek de çok doğal karşılanmalı diye düşünüyorum. Kimsenin de bu serzenişe tepki göstereceğini sanmıyorum, tepki koymanın da mantıksız olduğu kanaatindeyim. benim aracım ford focus , bu sitenin adı focusclubtr, başlığın adı sorular ve sorunlar , yazdıklarımda sorunlar , yazdıklarmın onlarca değil 100.lerce kişi tarafından okunduğunun farkındayım amacım tepki falan değil, bu forumun amacı doğlutusunda paylaşım. iyi yönlerini paylaştığımız gibi kötüleride paylaşmak gayet normal. bunların söylenmesi gereken yer golfclub mı olmalı ? Zart zort için dedim, herkes alıyor ama zart zort olduğunu düşünmüyorum. Sorun veya sorularda zaten sıkıntı yok onun için var burası, kaldıki minimum 300 adet benzer sorun başlığı mevcut. Açıklama yapmadan anlamanızı beklerdim.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2012 Olur böyle şeyler olur sıkmayın canınızı. İstanbul Doğuş plazada aracı aldım Eskişehir'e gelicem yola çıktım köprü trafiği malum o sıkışıklıkta dur kalk gidiyoruz bir ara dikiz aynasına baktım tır arkamdan geliyor ama vahim geliyor gaza bastım hemen ama kaçabileceğim yer yok o trafikte geldi daha alalı bir saat olmamış aracımın arkasından tampona girdi, bereket hareket halinde vurduda pek bişey olmamış yola devam dedik önemli bir hasar yok. Eskişehire geldim 1 hafta sonra park halinde duran araca yanından çıkan araç aynı yerden tamponu takmış çekmeye çalışıyor, işyerimin güvenlik kamerasından gördümde çıktım halen daha tamponu koparmaya çalışıyordu. 1 hafta sonra bu sefer hanım park edicem derken abisinin aracına yine aynı noktadan vurdu. En sonunda servisin yolunu tuttuk ve tampon değişti. Şuanda yine aynı yerden biri sürtmüş boyası çizilmiş napalım yani canımızı sıkmaya değmez olmayınca olmuyor siz orayı bi okutun bence Geçmiş olsun bu arada... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
hamit bilgi
henüz 1 yılını dolduramayan focus 3 ün bagajı bu halde söylenecek fazla söz yok aslında
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
15
9
4
4
Popular Days
Ara 17
53
Ara 22
1
Haz 1
1
Ock 29
1
Top Posters For This Question
hamit bilgi 15 posts
Yakup Ç. A. 9 posts
Bora A. 4 posts
Alperen G. 4 posts
Popular Days
Ara 17 2012
53 posts
Ara 22 2012
1 post
Haz 1 2015
1 post
Ock 29 2019
1 post
Popular Posts
Bora A.
Yav alırsın ford olursun lord,sonra bir bakarsın olmuşssun cort,sonra zaman geçer bu sefer bir bakarsın olmuşssun port,ondan sonra bağırsaklar port port olursun mort falan filan...Zorta da zurtada tak
hamit bilgi
öncelikle bu konu yüzünden birilerinin canını sıktıysam kusura bakmayın. aracı teslim aldım 3 farklı noktadan su alıyormuş 1 i stop vidasının oradan diğerleri sac ek yerlerinden kaportacı eski bi ara
Alperen G.
İşin doğrusunu söylemek gerekirse, bir ürün yüzünden tüm firmayı zort zurt diye genelleyip kötülemek ne kadar yanlış ise, insanlar bir firma hakkında şikayetlerini dile getirdiğinde onları tepki almak
Posted Images
Bu soruda 57 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap