Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Mayıs 30, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 30, 2011 Evet herkes masaüstünü göstersin bizde görelim ilk benden gelsin zaman zaman değişir benim resimler Not: Ekran Alıntısı Windows da Print Screen tuşu ile alınır...Tuşa basıp, paint'i açın; yukarda ki sekmelerden yapıştır'ı tıklayın ve resmi kaydedin (kayıt formatını jpg seçin lütfen) Not 2: Ekran Alıntısı Mac'de Command + Shift + 3 ile alınır. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Bu da benim masaüstü.... Alırsam bu donanımla alacağım.... Otosan getirmezse sony + manuel tdci olabilir.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Buda benim işyerindeki masaüstüm. Evdekini atarım sonra Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Bekliyoruz daha güzelleri Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Normalde çok karışıktır ama şuan baktım ki çok düzenli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Benimki kadar olamaz Bkz. 3.mesaj Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 ben ugraşamadım.....bilmiyom screen mcreen basıyom biş olmuyor.ama bu wallpaer var şuan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Bu ne şimdi ? Son duanın yeni şekli mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 ne bilem bunu koymuştum güzel duruyor ama sen kırmızı focusu hallet bu temaya onu koyayım....süper olur hem... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 5/31/2011 - 18:36 tarihinde, madmax5 yazdı: ben ugraşamadım.....bilmiyom screen mcreen basıyom biş olmuyor.ama bu wallpaer var şuan hocam buralara Golf GTI resmi koyma....morga tek yönlü gidiş bileti mi istiyorsun... linç ederler valla.... söylemedi deme.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 itiraf edelim.............güzel dimi.......ben onu candy red focus III hb olarak görüyom gerçi..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 ne bilem bunu koymuştum güzel duruyor ama sen kırmızı focusu hallet bu temaya onu koyayım....süper olur hem... Ben beğenmiyor golfü. 3 yıl önce demiştim 2012 de de aynı tiple gelecek zaten. Değişen bisey yok. Golfü almam. Yani begenmiyore Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Ben golf 2 leri seviyorum Ne varsa eskide var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Normalde çok karışıktır ama şuan baktım ki çok düzenli Acıyosun ordan müzikleri atıyosun pk'nı aynı ben Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Acıyosun ordan müzikleri atıyosun pk'nı aynı ben Görelim seninkini de Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap