Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2016 15 saat önce, Servet Özkan said: D&D, Mud, WoW Fekat son 5 senedir falan hic vakit ayirmadim. Kabaca Middle Earth bizim isimiz(di) Bloody Faerun!... Bizim parti 2007'den beri maceralarda ama son dönem ayda bir bile lüks olmaya başladı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2016 10 dakika önce, Ahmet Dursun said: Bloody Faerun!... Bizim parti 2007'den beri maceralarda ama son dönem ayda bir bile lüks olmaya başladı... Bilakis gaddar ama heyecani doruklarda yasatan DM lazimsa goruselim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2016 Bir saat önce, Servet Özkan said: Bilakis gaddar ama heyecani doruklarda yasatan DM lazimsa goruselim Partiyle bir görüşeyim; oynatmaktan yıldım zaten sürdüğümüz başka bir oyun da var ama ömrü kısa onun; belki bir sinerji yakalarız beraber kısmetse 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2016 ahanda ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2016 Çift ekran kullanınca, biri 17" 4:3 öteki 19" 16:9 olunca böyle görünüyor. Fakat örneklere bakınca Mert'ten sonra en sıkıcı masaüstü sanırım bende... Ve havanın sıcaklığı pek bir belli oluyor sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2016 12 dakika önce, Cem Boneval said: Mert'ten sonra en sıkıcı masaüstü sanırım bende... 2. liği ben alayım, sizi 3. lüğe yükseltelim hocam.. İş yeri bilgisyarısı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2016 @Serdar Eryürekli ben de sıralamaya oynarım sanırım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2016 3 dakika önce, Onur Sezgin said: ben de sıralamaya oynarım sanırım Yok la bu nur nimet bizimkilerin yanında. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2016 4 dakika önce, Onur Sezgin said: @Serdar Eryürekli ben de sıralamaya oynarım sanırım mac olsun çamurdan olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2016 o kadar çift hatta bazen 3 ekran kullandım, hiç bir zaman cem abininki kadar düzgün düzenli olmadı ya la Motoko ablamız yan yan bakıyor bana, bir 4k bir 2k olunca pek orantısız oluyor da masaüstünü narin gördüğümden çok dert etmiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2016 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2016 Evde amansız Gamer'lar var belli ki 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2016 14 saat önce, Mertcan Çelik said: Evde amansız Gamer'lar var belli ki yani daha başlangıç seviyesi ama şimdiden bu düşkünlük korkutucu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2016 2 saat önce, H. Cenk said: yani daha başlangıç seviyesi ama şimdiden bu düşkünlük korkutucu Eskiden sadece League of Legends, CS GO ve benzeri online oyunları sıkıntılı bulurdum ben, çünkü sonu yok, saatlerini yıllarını benim gibi peşinde harcayıp okul uzatabilir hatta hayattan komple kopabilirsiniz de artık Minecraft ve Factorio tarzı infinitely expandle, sonsuz genişleyebilen oyunlar da ciddi derece tehlike arz ediyor malesef. Onlardan sonra da Fallout tarzı 15-20 günlük gameplay alabilecek oyunlar geliyor malesef. En büyük problem de okulun uzama sebeplerinden belki de en neti olmasına rağmen ben hala oynadığıma pişman değilim, "sadece" oynadığıma biraz pişmanım, hem onu hem dersi halletmeliydim de artık çok geç malesef. oyundan koparacak bir hedefe ihtiyaç var bence de sizinkiler benden daha akıllı mantıklı görünüyorlar, inşallah hem eğlenir öğrenirler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Kara Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2016 Dünyaca ünlü solo türk ekranımızda... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap