Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2012 MAsa üstü değil masa altı gibi sanki bunlar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Anil Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2012 masaüstüm şu an için bu. ama her an değişebilir..) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Anil Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2012 olmadı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2012 buda benim masaüstüm Biraz dağınık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2012 Çok değişken. 30-40 fotoğrafı 30 snlik aralıklarla değişiyor. Favorim: Uyduruk da olsa eyefinity'imiz var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2012 Canlı masaüstü.Bu arabanın 7-8 resminden oluşuyor. En çok bunu seviyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Göksel Yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Bu da yüzsüzlüğümden koyduğum resim. Windows 8'e geçtim, gayet güzel olmuş. Bu sefer Windows ilk 12 dil arasında Türkçe'yi yayınlamış(normalda 30 larda gelir) dayanamadım hemen indirdim. Hasan bende win8 kurdum. Umarım hard diskde ayrı bir bölüm ayırıp kurmuşsundur. Çünkü w8 de uninstall yokmuş. Bu arada dokunmatik cihazlara göre yapmışlar sanki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Hasan bende win8 kurdum. Umarım hard diskde ayrı bir bölüm ayırıp kurmuşsundur. Çünkü w8 de uninstall yokmuş. Bu arada dokunmatik cihazlara göre yapmışlar sanki. Fazla dokunmatik olmuş. Masaüstünde takılırken bile şuraya dokunsam ne güzel olur havası var. Sanki gidin bi yeni bilgisayar alın, ne yapacaksınız dokunmatiksiz mesajı veriyor microsoft. Ben win 7'yi tamamiyle sildim öyle kurdum(recovery'e güvenim tam. ). Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2012 Nasıl yaptın tam bilmiyorum ama win7 üzerine kurunca geri dönüş yokmuş. Masaüstü bilgisayarda ekrana dokunarak kullanmak çok saçma biraz düzeltirler zamanla yoksa win7 den devam. Zaten ön yüzü kaldırınca pek farkları yok. Dikkatimi çeken 4-5 yıllık 2gb ramlı çift çekirdekli bilgisayarda hiç takılmadan tıkır tıkır çalışması oldu. Arkada tır tır çalışmıyor rahat bir sistem gibi gözüküyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Aşırı Klasik ama gözüme hoş gözüktü.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2012 her telden var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2012 Telefon masaustum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 hortlattım gitti... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Küçük tembel adamın büyük hayalleri. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap