Murat K. Oluşturma zamanı: Aralık 18, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 18, 2012 Merhaba arkadaslar direksiyonun krom olan kisminda soyulma oldu resimde net olarak gorunuyor sizce garanti kapsaminda olurmu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2015 Hiç gerek yok, o kadar para vermeye... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Dağ Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2015 Servisten arayan arkadaş 1800 tl nin ford Tarafından geri kalan 500-600 civarı paranında benim tarafımdan karşılanması gerektiğini söyledi. Tabii ben düşüneyim dedim. Çokda gerek görmedim yapmaya açıkçası. Yarın satarken alan kişi bakıp ta sorun edermi düşüncesiyle yapmayı düşündüm sadece. Otosan genel merkezede konuyla ilgili şikayetimi yazdım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hasan Şahin Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2015 Aynı sorunu bende yaşıyorum. Aracım 2011 f3 tdci style. Serviste direksiyon fotosu çekilip otosana gönderdiler. Direksiyon bedelinin 1800 tlsini ford geri kalan 600 tl sini benim karşılamam gerekiyor. Garantim uzatılmış garanti. Yani %20 katılımlı. Açıkçası kararsız kaldım. Farklı bi arıza olsa (turbo,şarz dinamosu vs) parçalarda anlarımda bu direksiyondaki hata tamamen üretim hatası gibi bir şey. Normal garanti Bittiği için bedelsiz değiştirmiyorlar. Arkadaşlar sizce bu bedeli verip değiştirmeye değermi. 30.000 bakımında direksiyondaki soyulmadan dolayı servise gittim ve bu soyulmanın hava yastığı ile alakalı sorundan dolayı olduğunu belirttiler ve değiştirdiler garantiden fakat anladıgım kadarıyla sadece o nikelaj değişmiyor hava yastığıyla birlikte değişiyor dolayısıyla bu rakam gayet normal. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Dağ Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2015 Hava yastığı direksiyonun soyulmasına nasıl etki ediyor doğrusu anlamak zor. Bence soyulma direksiyondaki üretim hatası gibi bir şey. Eldeki ter veya başka kimyasallarla etkileşimden dolayı soyulma gerçekleşti. Ford genel merkezede durumu bildirdim. Ama uzatılmış garantiden dolayı %20 lik kısmını benim karşılamam söylendi. Yaklaşık 600 tl gibi bi meblağ. Onun yerine direksiyonu kaplatmayı düşünüyorum. Bu arada Bursa da direksiyonu kaplatacağım iyi kaliteli bir yer varmı. Bilgi sahibi arkadaşlar yazarsa sevinirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Veysel K. Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2015 Nikelajlı parça hava yastığına bağlı onunla birlikte değişiyor, aracın servis kayıtlarına da hava yastığı değişimi diye geçiyor, sonuçta kara bi leke; bir daha düşünmek gerek. Aynı durum bende de vardı sol tarafta hafif kalkma vardı sürekli elime takılıyor tedirgin ediyordu. Şu ikisi birbirine karışan sert plastik yapıştırıcılar ile o kalkan kısma ince bir şerit halinde uyguladım kalkan kısmın içine doğru doldurarak. 1 yıldır hiç bi sıkıntı yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Halil Yıldız Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2015 Direksiyonda soyulma sıkıntısı yaşayan ve garantisi bitmiş arkadaşlar için verdiğim link alternatif bir çözüm olabilir. DİREKSİYON - HAVA YASTIĞI KAPAĞI 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Onur S. Y. Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2016 Merhaba aynı sorun 2012 model tdci titanium focus aracımda da mevcut. Haliyle garanti bitti ve ucuz yollu bir çözüm ararken bu konuyu hortlatmaya karar verdim :). On 09.12.2015 at 13:24, Halil Yıldız said: Direksiyonda soyulma sıkıntısı yaşayan ve garantisi bitmiş arkadaşlar için verdiğim link alternatif bir çözüm olabilir. DİREKSİYON - HAVA YASTIĞI KAPAĞI Acaba bu ürünü getirip kullanan var mı ? Direksiyonun tamamını değiştirmeye kalkan servislere iyi bir alternatif olacağını düşünüyorum lakin madem böyle bir ürün var neden servislerde bu ürünü kullanmıyor diye de merak ediyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Halil Yıldız Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2016 Firmaların para kazanma stratejileri gereği yaptıkları bir soygun taktiğidir diye düşünüyorum. bende de üst kenarlarda ayrılmalar baş gösterdi, bir milyoncudan iki tüpün karıştırıldığı yapıştırıcıdan aldım, ince tabaka şeklinde uyguladım, çok sağlam ve güzel oldu. bugün bir foto atayım da uygulamak isteyen arkadaşlar fikir edinsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre BAYINDIR Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2016 On 11.03.2016 at 13:50, Halil Yıldız said: Firmaların para kazanma stratejileri gereği yaptıkları bir soygun taktiğidir diye düşünüyorum. bende de üst kenarlarda ayrılmalar baş gösterdi, bir milyoncudan iki tüpün karıştırıldığı yapıştırıcıdan aldım, ince tabaka şeklinde uyguladım, çok sağlam ve güzel oldu. bugün bir foto atayım da uygulamak isteyen arkadaşlar fikir edinsin. Nedir bu yapıştırıcının adı halil bey aynı sıkıntı bendede var ve araç garanti kapsamında değil. Bende sizin kullanmış olduğunuz yöntemi denemek istiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Reşat Özsüer Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2016 On 11.03.2016 at 13:50, Halil Yıldız said: Firmaların para kazanma stratejileri gereği yaptıkları bir soygun taktiğidir diye düşünüyorum. bende de üst kenarlarda ayrılmalar baş gösterdi, bir milyoncudan iki tüpün karıştırıldığı yapıştırıcıdan aldım, ince tabaka şeklinde uyguladım, çok sağlam ve güzel oldu. bugün bir foto atayım da uygulamak isteyen arkadaşlar fikir edinsin. aynı sorun bende de var.Halil Bey bizimle paylaşırsa sevniriz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Halil Yıldız Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2016 Bir milyoncudan 5 tl ye almıştım zor bulunan bir şey değildir geç cvp verdiğim için kusura bakmayın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Bu kısım için ÇİNLİ kardeşler bir parça uydurmuş ama kumanda deliklerini nasıl açarız asıl bu soru kafama takıldı. https://tr.aliexpress.com/store/product/ABS-Chrome-baking-varnish-steering-wheel-cover-car-sticker-auto-accessories-For-Ford-Focus-3-2012/1267778_32468327768.html Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Misafir Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Bu kısım için ÇİNLİ kardeşler bir parça uydurmuş ama kumanda deliklerini nasıl açarız asıl bu soru kafama takıldı.https://tr.aliexpress.com/store/product/ABS-Chrome-baking-varnish-steering-wheel-cover-car-sticker-auto-accessories-For-Ford-Focus-3-2012/1267778_32468327768.html https://m.tr.aliexpress.com/item/32745229463.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&productId=32745229463&productSubject=Driver-steering-wheel-SRS-Air-bag-Cover-Airbag-Cover-For-Ford-Focus-With-Logo&spm=2114.49010708.4.79.tFtVnK#autostay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 https://m.tr.aliexpress.com/item/32745229463.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&productId=32745229463&productSubject=Driver-steering-wheel-SRS-Air-bag-Cover-Airbag-Cover-For-Ford-Focus-With-Logo&spm=2114.49010708.4.79.tFtVnK#autostay Bu parça orjinalmidir acaba fiyat pahalı çakma bi parça için? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Misafir Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Bu parça orjinalmidir acaba fiyat pahalı çakma bi parça için? Sanmıyorum orjinal olanda airbag ile beraber geliyor . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Murat K.
Merhaba arkadaslar direksiyonun krom olan kisminda soyulma oldu resimde net olarak gorunuyor sizce garanti kapsaminda olurmu?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
8
6
5
4
Popular Days
Nis 1
12
Ara 21
10
Ksm 7
7
May 22
7
Top Posters For This Question
Eren Emine Özen 8 posts
Teoman S. 6 posts
Volkan Ö. 5 posts
Yakup Ç. A. 4 posts
Popular Days
Nis 1 2018
12 posts
Ara 21 2012
10 posts
Ksm 7 2016
7 posts
May 22 2015
7 posts
Popular Posts
Cem Boneval
Alemsin Yakup ne terimin niteliğini değiştirebilirim, ne de üretici nereyi tutup nereyi tutmayacağıma karar verebilir, kusurlu kullanmaktan çok kusurlu üretimden bahsetsek ya şeker kardeşim, benim eli
Volkan Ö.
Ben bunu sipariş ettim. Aslında sadece metal kısmı istedim ama ısrarıma rağmen ayrı satmadı. Gelsin bir inceleyeyim. Benimki çok kötü gözüküyor. Hatta kalkan kısım koptu. Arabayı silerk
Yakup Ç. A.
Zamanla herkes de olmaz çünkü herkes oradan tutarak kusurlu araç sürmüyor. F2.5 da da öyleydi diyenlere sormak lazım 4 yıllık focus da niye böyle olmamış hem ellerdeki kimyasallarda etkili kişil
Posted Images
Bu soruda 89 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap