Murat K. Oluşturma zamanı: Aralık 18, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 18, 2012 Merhaba arkadaslar direksiyonun krom olan kisminda soyulma oldu resimde net olarak gorunuyor sizce garanti kapsaminda olurmu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Sanmıyorum orjinal olanda airbag ile beraber geliyor . Velevki aldık nasıl sökeceğiz Onun yerine 3m carbon kaplamamı çeksek üzerine Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Misafir Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Velevki aldık nasıl sökeceğiz [emoji4]Onun yerine 3m carbon kaplamamı çeksek üzerinemontajı çok kolay değildir muhtemelen. Montajını yapsak dahi soyulma olur mu ki olur. Bence değmez Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2016 https://www.izlesene.com/video/carbon-fiber-kaplama-3m/4427795 Bu bana daha mantıklı geldi. Tek sıkıntım nasıl sökeceğiz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Ben bunu sipariş ettim. Aslında sadece metal kısmı istedim ama ısrarıma rağmen ayrı satmadı. Gelsin bir inceleyeyim. Benimki çok kötü gözüküyor. Hatta kalkan kısım koptu. Arabayı silerken temizlik bezi takıldı sanırım yapıştırıcıda çözüm olmadı. Her halde en uygun yenileme böyle olacak. Umarım airbag söküp bunun içine aktarmam gerekmeden sadece metal kısımları değiştirebilirim. Şu aralar Amerika'da evlerin yanında garajları olanları kıskanıyorum. O garajlar olmadığı için bilimde ilerleyemiyoruz bence Bu arada Fört'en bu metal görünümlü parçanın 3D datasını alma yada bulma şansımız var mı? Aklımda deli fikirler var. Ürün gelince bilgileri paylaşırım. https://tr.aliexpress.com/item/Car-styling-Car-SRS-Airbag-Steering-Wheel-Cover-For-FOCU-S-2012-high-specifications-with-logo/32661746002.html?spm=2114.13010608.0.0.nEYikX 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Abdurrahim K. Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2017 Benim aracımda da aynı sorun var malesef çözüm bulanlar lütfen bilgi versinler can sıkıcı şu durumdan kurtulalım biran önce Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan Z. Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2017 13.12.2016 - 10:32 tarihinde, Volkan Ö. yazdı: Şu aralar Amerika'da evlerin yanında garajları olanları kıskanıyorum. O garajlar olmadığı için bilimde ilerleyemiyoruz bence ☺Altına imzamı atarım. Hayalimdeki evde bu garajın yan duvarı komple cam ve arabalar salondan izlenebiliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Erman Uca Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 Garantisi biten araçlar için her hangi bir işlem yapar mı otosan? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 Yapmıyor. Şekil 1 A benim araç... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2017 4 saat önce, Erman Uca yazdı: Garantisi biten araçlar için her hangi bir işlem yapar mı otosan? Servis kayıtlarınız düzenli ise başvurun Yapılan oluyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Eren Emine Özen Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2018 Merhabalar. Focus 3 aracımın dreksyon düğmeleri etrafındaki metalik renkte olan kısımda deformeler oluşmuş. Tam adı nedir ve siteye nasl resim yükleyeblirim çözemediğim için mecbur tarif ediyorum. Bu deformeleri gidermek için ne yapabilirim? Oradaki parçayı değiştirmek mi lazım yoksa yapıştırma benzeri bişey nasıl yenilenir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Teoman S. Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2018 (düzenlendi) Eğer garanti devam ediyorsa serviste uğraşın. (profile baktım 2012 yazar hiç uğraşmayın) Yoksa hiçbir şey yapamazsınız ya da görmezden gelin... Nikelajlı kısmı kalkıp; beyaz renkli plastik gözüküyor sanırım. --1 dakika sonra eklendi-- Bende de aynısı var... Nisan 1, 2018 Teoman S. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Eren Emine Özen Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2018 26 dakika önce, Teoman S. yazdı: Eğer garanti devam ediyorsa serviste uğraşın. (profile baktım 2012 yazar hiç uğraşmayın) Yoksa hiçbir şey yapamazsınız ya da görmezden gelin... Nikelajlı kısmı kalkıp; beyaz renkli plastik gözüküyor sanırım. --1 dakika sonra eklendi-- Bende de aynısı var... Evet nikelajlı kısım kalkmış etraftan beyazımsı krem rengimsi şeffafımsı değişik gıcık olduğum bi plastik malzeme var o gözüküyor. Aracı yeni aldım ben ve malsef garantisi yok. Zamanla gözüme iyice çirkin gelecek ve uğraşıcam bi şekilde kendimi tutamam ? ama bilen biri varsa en azından doğru yöntemle giderim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Teoman S. Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2018 Madem buyur konu burada. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Eren Emine Özen Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2018 Benim focus 3 de direksiyon nikelajında soyulmalar oldu ki zaten vardı aracı yeni aldım. 2011 2inci yarı üretim focus 3. Garanti durumunu bilmiyorum illahaki bitmiştir ama genede bir ford servisine götürsem bu konu garanti kapsamına girermi acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Eren Emine Özen Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2018 4 saat önce, Teoman S. yazdı: Madem buyur konu burada. Evet bu konuya baktım ama çelişkide kaldım. 2011 focus 3 bendeki aracı yeni aldım aldığımda soyulmalar vardı. İllahaki garanti bitmiştir ama yinede bu nikelajlar garantiye giriyormu? Ford servisine götürsem uygun olurmu? Oradaki konuda bunlardan bahsedilmiş orayada yazdım soru olarak ama emin değilim tam. --23 dakika sonra eklendi-- İşte malsef deforme olan kısımlar. Garantisi biten araçları servis onarmıyormuş malesef. Acaba diyorum ki buradaki nikelajı tamamen söksem buraya kaplama yapsam aynı renkte Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Murat K.
Merhaba arkadaslar direksiyonun krom olan kisminda soyulma oldu resimde net olarak gorunuyor sizce garanti kapsaminda olurmu?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
8
6
5
4
Popular Days
Nis 1
12
Ara 21
10
Ksm 7
7
May 22
7
Top Posters For This Question
Eren Emine Özen 8 posts
Teoman S. 6 posts
Volkan Ö. 5 posts
Yakup Ç. A. 4 posts
Popular Days
Nis 1 2018
12 posts
Ara 21 2012
10 posts
Ksm 7 2016
7 posts
May 22 2015
7 posts
Popular Posts
Cem Boneval
Alemsin Yakup ne terimin niteliğini değiştirebilirim, ne de üretici nereyi tutup nereyi tutmayacağıma karar verebilir, kusurlu kullanmaktan çok kusurlu üretimden bahsetsek ya şeker kardeşim, benim eli
Volkan Ö.
Ben bunu sipariş ettim. Aslında sadece metal kısmı istedim ama ısrarıma rağmen ayrı satmadı. Gelsin bir inceleyeyim. Benimki çok kötü gözüküyor. Hatta kalkan kısım koptu. Arabayı silerk
Yakup Ç. A.
Zamanla herkes de olmaz çünkü herkes oradan tutarak kusurlu araç sürmüyor. F2.5 da da öyleydi diyenlere sormak lazım 4 yıllık focus da niye böyle olmamış hem ellerdeki kimyasallarda etkili kişil
Posted Images
Bu soruda 89 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap