Serdar yaman Oluşturma zamanı: Aralık 19, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 19, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gürcan Yılmaz Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2012 geçmiş olsun kardeş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Levent Okutan Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2015 Benim araçta aynı model ve aynı sorun var..Tavsiyeleriniz bekliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2015 Benim araçta aynı model ve aynı sorun var..Tavsiyeleriniz bekliyorum. Garantiniz varsa servise gidin garanti kapsamında değişim yapıldı bende Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Levent Okutan Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2015 Garantiniz varsa servise gidin garanti kapsamında değişim yapıldı bende Teşekkürler konuda Garantiden olumsuz yanıt alan arkadaşlarımızn yorumlarını okudğum için sormuştum..Acaba Reddetme şansları varmı ..garantisi uzatılmıştı aracımın..En kötü ihtimal ne ile yapıştırablirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2015 Teşekkürler konuda Garantiden olumsuz yanıt alan arkadaşlarımızn yorumlarını okudğum için sormuştum..Acaba Reddetme şansları varmı ..garantisi uzatılmıştı aracımın..En kötü ihtimal ne ile yapıştırablirim. Rica ederim uzatılmış garantide % 20si size yansır bilgiler olacak yukarda durumu izah edin yardımcı olurlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Serdar yaman
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 20 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap