Cem Boneval Oluşturma zamanı: Aralık 20, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 20, 2012 (düzenlendi) ADAC (Alman Otomobil Kulübü) kompakt sınıfın Xenon farlarını ve asistan sistemlerini karşılaştıran bir test yapmış ve Focus'un farları gerek yüksek fiyatı gerek sık çuvallayan asistanı ve gerekse yetersiz aydınlatması ile en kötü bulunmuş, kutluyorum... Aralık 21, 2012 Cem Boneval tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Ve ben bu farları çok beğendim Bu konuda seviyem oldukça düşükmüş demek ki; e doğru ama halojenden xenon'a ilk geçişim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Ve ben bu farları çok beğendim Bu konuda seviyem oldukça düşükmüş demek ki; e doğru ama halojenden xenon'a ilk geçişim Aynen, üstelik bizde far yıkama yok, kirlenme ile performans çok düşüyor, ve viraj aydınlatması da çalışmıyor Bununla beraber ADAC oldukça tarafsız yaklaşır. Demek ki neymiş fiyat yükseltmeyle "premium" olunmuyormuş... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Golf üm yine şaşırtmadı da bi alamadım gitti........... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Aynen, üstelik bizde far yıkama yok, kirlenme ile performans çok düşüyor, ve viraj aydınlatması da çalışmıyor Bununla beraber ADAC oldukça tarafsız yaklaşır. Demek ki neymiş fiyat yükseltmeyle "premium" olunmuyormuş... Haklısın Abi; Ben Tolganın Cosmo Astrayı kullandım farlara delirdim; her zamanda söylüyorum AFL farlar Opeldeki en güzel donanım şuanda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Haklısın Abi; Ben Tolganın Cosmo Astrayı kullandım farlara delirdim; her zamanda söylüyorum AFL farlar Opeldeki en güzel donanım şuanda. Abi bende afl ye bitiyorum ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest mustafa badem Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 özellikle yagmurlu havalarda far kirlendigi zaman görüş mesafesi çok düşük oluyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 AFL neymiş de haberimiz yokmuş hayran kaldım valla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Focus'da viraj aydınlatma yok zaten.. Oradan yüksek puan alması imkansız ; diğerlerinde var Uzun far asistanı da öyle keyfi birşey.. Işık kanalının düşük olması tartışılır! ne olduğuna dair hiçbir fikrim yok. Ayrıca çok pahalı olması en önemli eksi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Focus'da viraj aydınlatma yok zaten.. Oradan yüksek puan alması imkansız ; diğerlerinde var Uzun far asistanı da öyle keyfi birşey.. Işık kanalının düşük olması tartışılır! ne olduğuna dair hiçbir fikrim yok. Ayrıca çok pahalı olması en önemli eksi. Focus Bi-Xenon'larda viraj aydınlatması yok ama köşe dönüşlerinde yanal aydınlatma sağlayan halojen ampullü ekstra reflektör var, hiç yoktan iyidir. Işık kanalı far aydınlatma mesafesini ve alanını ölçmeye yarayan tünel şeklinde bir kapalı alan, yukarıdaki videoda 50.saniye civarında görülüyor. Fiyata gelince, bana da çok geldi ve Almanya fiyatlarına baktım. Buna göre "ışık paketi" adı altında Xenon farlar 860€, anacak uzun far asistanı alınmak istenirse o "sürücü destek paketi II" içinde geliyor, şerit takip, kör nokta, tabela tanıma vb. bilumum asistan sistemi ile birlikte ve ilaveten 1200€ ödeniyor. Yani her halikarda testte belirtilen rakama ulaşılmıyor, bunu da ADAC'a elmekle bildirdim yanıltıcı oluyorsunuz diye... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap