Serdar yaman Oluşturma zamanı: Aralık 20, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 20, 2012 (düzenlendi) Arkadaşlar bu aracı aldım babam için uzun yolda rahat edeceği bir araç arıyordum uzun zamandır araç çok temiz daha önce Genelkurmay'ın makam aracı olarak kullanılmıştır... Aralık 20, 2012 Serdar yaman tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Serdarım hayırlı uğurlu olsun keyifle binin :nazar: Bu arada resmi göremedim.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Hayırlı uğurlu olsun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çetin kılıç Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Mini uçak Hayırlı uğurlu olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 @Serdar yaman, Vay vay vay...Serdarım bir resim çektirebilirmiyim :nazar: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın bagajı kontrol edin yıldızlar ve flama duruyorsa takarsınız Dikkaayt 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Hayırlı uğurlu olsun.zırhı var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Hayırlı olsun. aynı model s500L 100 kmde 11 litre yakıyordu şehir dışında.Buda 8-9 litre civarı yakar diye tahmin ediyorum.Ölçme fırsatınız oldu mu tüketimini? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 aynı model s500L 100 kmde 11 litre yakıyordu Benim focus 3 şu aralar şehiriçi o kadar yakıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Güle güle kullansın, yakışır, bürokrasi selam durur içgüdüsel olarak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Esat Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Hayırlı uğurlu Olsun Tam Baba Arabası Yakışır Babanıza... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 (düzenlendi) Herkese teşekkür ederim ya bu arabayı kullandıktan sonra focus fıss geldi kullanımı mükemmel ses içeri almıyor canavar gibi gidiyor sanırım focus köşeye gidecek gibi görünüyor Aralık 20, 2012 Serdar yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Bunun sileceklleri ters mi çalışıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap