Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Hay masallah.. Hayirli olsun kardo 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Amcamda var aynisi ayni rengi o arabada Ertugrul Ibrahim Denktasinmis yanlis yazmisda olabilirim plakasi 34 EID 41. Ön sag sol camurluklarda bayrak girisleri var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Amcamda var aynisi ayni rengi o arabada Ertugrul Ibrahim Denktasinmis yanlis yazmisda olabilirim plakasi 34 EID 41. Ön sag sol camurluklarda bayrak girisleri var Ben kimin kullandığını bilmiyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 inmezsin ki bundan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2012 Akşam klavyenin pili bitmiş, soruyu zor yazdım, Şimdi de geç kalmış bir hayırlı uğurlu olsun. Benim soruma hala cevap vermemişsin ama neyse. Bu arada buluşma düzenlendiği takdirde bununla bekliyoruz seni artık Serdar bey. Dipnot: Akşam mazot alıyordum, kavşaktan bir ses yaklaştı, otomatik vites olduğu çok belli... Pompacı ve ben kulakları diktik, aracın görüş alanımıza girmesini bekliyoruz, çıka çıka çıktı Mercedes S. Seninkiyle aynı kasa. Ama gerçekten etkileyici bir sesi var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Akşam klavyenin pili bitmiş, soruyu zor yazdım, Şimdi de geç kalmış bir hayırlı uğurlu olsun. Benim soruma hala cevap vermemişsin ama neyse. Bu arada buluşma düzenlendiği takdirde bununla bekliyoruz seni artık Serdar bey. Dipnot: Akşam mazot alıyordum, kavşaktan bir ses yaklaştı, otomatik vites olduğu çok belli... Pompacı ve ben kulakları diktik, aracın görüş alanımıza girmesini bekliyoruz, çıka çıka çıktı Mercedes S. Seninkiyle aynı kasa. Ama gerçekten etkileyici bir sesi var. Teşekkür ederim ümit silgiler normal çalışıyor ters değil dediğin gibi o tok sesi alıp götürdü beni focus kenara gitti ilk günden buluşmaya kısmet diyelim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Hayırlı olsun Serdar'ım Allah kaza bela vermesin. En baba arabayı almışsın babana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Hayırlı olsun Serdar'ım Allah kaza bela vermesin. En baba arabayı almışsın babana Teşekkür ederim Yusuf abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Fotoğraflarda silecekler sağdan sola değil de, soldan sağa siliyormuş gibi görünmüş. Bu yüzden merak ettim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 (düzenlendi) Fotoğraflarda silecekler sağdan sola değil de, soldan sağa siliyormuş gibi görünmüş. Bu yüzden merak ettim. Ümit haklısın ya şimdi bizim minibüsle karşılaştırdım ters çalışıyor bu focusa alıştık diğerlerini unuttuk ya gözlemlemen süper heee Aralık 21, 2012 Serdar yaman tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 (düzenlendi) Yarım araba daha büyük Aralık 21, 2012 Serdar yaman tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Araç on numara... İç çekimleri de ekle bekliyorum... Sen bunla gel Diyarbekir'de havamızı basalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Hayırlı olsun çok güzel araç kazasız, belasız, güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Araç on numara... İç çekimleri de ekle bekliyorum... Sen bunla gel Diyarbekir'de havamızı basalım teşekkür ederim kardeşim fotoları ekledim.. en kısa zamanda gelecem söz edit:haraç keseceğimiz mekanları listele :smiley2k: :smiley2k: :smiley2k: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 O değil de bu arabadan iki oda bi salon çıkar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap