Tevfik Oluşturma zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 31, 2011 günaydın boss....eger gitme imkanı bulursan bize foto ceksene cok ilginç bir adamdır... Üçüncü boyutun efendileri geliyor! İstanbul bu hafta dünyaca ünlü iki sokak sanatçısını ağırlıyor 30 Mayıs 2011 Pazartesi, 12:14:03 İstanbul, çağdaş sokak sanatının iki ünlü temsilcisine evsahipliği yapacak. Tebeşirle yaptığı 3 boyutlu resimlerle adını duyuran dünyaca ünlü İngiliz ressam Julian Beever, yarından itibaren 4 Haziran’a kadar Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde olacak. Kaldırımlara çizdiği ve bakanı içine çeken üç boyutlu resimler ile büyük yankı uyandıran sanatçı, İstanbul’da Volkswagen Ticari Araç’ın yeni pickup modelini çizecek. Sanatçı, Abdi İpekçi Caddesi’nde Amarok’un tanıtımı için 3 boyutlu dev bir çalışma gerçekleştirecek. ‘Kaldırım Picasso’su’ lakabıyla tanınan Beever, eserinde İstanbul’dan temalar da kullanacak. Sokak grafiği sanatını üçüncü boyutla tanıştıran efsane sanatçı Kurt Wenner de, Vestel’in konuğu olarak 1 Haziran’da Bağdat Caddesi’nde olacak. Sanatçı, caddede Vestel’in yeni üç boyutlu LED TV’si için üç boyutlu bir zemin grafiği tasarlayacak. Etkinlikte ortaya konacak grafikle yeni 3D LED TV’lerinin, tıpkı sanatçının çizimlerinde olduğu gibi görüntüyü yaşamaya olanak sağladığı vurgulanıyor. Wenner, bizzat tasarlayıp zemine dökeceği çalışmayı sergilemeden önce basın mensuplarıyla bir araya gelerek katılımcılarla sanatının sırlarını paylaşacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 ilgilenmeye çalışacağım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 ha tmm ya evet nolur şu adamın yaptıklarını bi resimle ya..........çok güzeller cünkü............hadi boss hadihadi hadi nolur ya...... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Yarın Buna bakarım. diğer adama da inş diyorum Sokak grafiği sanatını üçüncü boyutla tanıştıran efsane sanatçı Kurt Wenner de, Vestel’in konuğu olarak 1 Haziran’da Bağdat Caddesi’nde olacak. Sanatçı, caddede Vestel’in yeni üç boyutlu LED TV’si için üç boyutlu bir zemin grafiği tasarlayacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Canlı canlı geldi resim. 1 Haziran da ki sadece bundan ibaret. Resmin üstüne gidip, içindeymişsin gibi resim cektirebiliyorsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 hoba............cok güzelmiş teşekkürler emegin için........... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 hoba............cok güzelmiş teşekkürler emegin için........... Reca ederim Eger kapatmasaydin, çekemedim diye konuscaktim , şansa kaldirmamislar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 yok kapatmadım şarjı bitti..........son demleriydi......özür dilerim....alo alo dedim ses gelmedi sen kapadın sandım......... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 yok kapatmadım şarjı bitti..........son demleriydi......özür dilerim....alo alo dedim ses gelmedi sen kapadın sandım......... Niye inanayım ki :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 çünkü doğru........dedim ya eşimin kakaladığı samsung şimdi inaırsın ....umarım şarjlarını bilirsin onların... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2011 çünkü doğru........dedim ya eşimin kakaladığı samsung şimdi inaırsın ....umarım şarjlarını bilirsin onların... Hiç Samsung kullanmadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Dikkat tersten okunmaz Saygılar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Süper Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 çünkü doğru........dedim ya eşimin kakaladığı samsung şimdi inaırsın ....umarım şarjlarını bilirsin onların... Samsung evet... Pili ve sesi az telefon. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2011 Dikkat tersten okunmaz Saygılar cok güzel olmuş ya..............ne güzel bir resim.........iyiki söylemişim sana...vw sitesine üye ol hemen....... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap