Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Dün sabah aracımı çalıştırdım daha 200 metre gitmeden direksiyon aniden ağırlaştı. Ekranda Direksiyon Desteği Arızalı Servis Gerekli uyarısını aldım. Aracı güç bela sağa çektikten sonra stop edip tekrar çalıştırdım. Direksiyon düzelmişti. Bende hemen servise gitmedim tabi. Sizlere bir sorayım dedim gerçekten servise gitmem gerekli mi ? Araç şu an normal çalışıyor ve arıza uyarısı almıyorum.
Soru
Ramazan V.
Merhabalar,
Dün sabah aracımı çalıştırdım daha 200 metre gitmeden direksiyon aniden ağırlaştı. Ekranda Direksiyon Desteği Arızalı Servis Gerekli uyarısını aldım. Aracı güç bela sağa çektikten sonra stop edip tekrar çalıştırdım. Direksiyon düzelmişti. Bende hemen servise gitmedim tabi. Sizlere bir sorayım dedim gerçekten servise gitmem gerekli mi ? Araç şu an normal çalışıyor ve arıza uyarısı almıyorum.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
9
9
7
7
Popular Days
May 28
19
Ara 26
7
Tem 19
6
Ara 23
6
Top Posters For This Question
kemal kaya 9 posts
Ozan Kar 9 posts
Ahmet A. 7 posts
Ramazan V. 7 posts
Popular Days
May 28 2014
19 posts
Ara 26 2012
7 posts
Tem 19 2016
6 posts
Ara 23 2012
6 posts
Popular Posts
Gökhan Ulaş
Merhaba, Biraz uzun uzun açıklama yapacağım bu konu hakkında. Yaşadıklarım,İncelemelerim,Onarım,Değişim Hakkında açıklama yapma gereği duydum biraz karışık olabilir yazacaklarım fakat başına gele
Ahmet A.
Çocuğun hastalığı dolayısıyla anca yazabiliyorum. Cuma günü @Serdar Eryürekli kardeşimin yönlendirmesiyle aracı Adana'ya bir ustaya götürdük. Öncelikle araç bilgisayara bağlandı, hata
Gökhan Ulaş
İşlemlerin hepsi faturalı olarak yetkili serviste yapıldı. Ticari amacım yok fakat net fiyat olayını özelden bildirmem daha doğru olur. Ortalama 2 - 2500 lira arasında bir maliyeti tutuyor. Bir zaman
Posted Images
Bu soruda 104 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap