Ferhat Yücel Oluşturma zamanı: Aralık 23, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 23, 2012 Focus'un 2. nesli hakkında sorularım var, Start stop özelliği ve sony müzik çalarının mp3 mü yoksa trakmı çaldığını saygılar, ve koltuk altında asansör düğmesi varmı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2012 ben size şöyle bir resim göstersem http://urun.gittigidiyor.com/garaj/ford-focus-sony-teyp-57972437#product-information mp3 mü yoksa trakmı çalıyo bana yardımcı olurmusunuz. Mp3 ve Track çalıyor, aux bağlantısı ile çeşitli müzik çalarları da bağlayabilirsiniz. (Araç da aux girişi varsa tabi) Sadece sorunuz bunlar ise başlığınızı ona göre düzenlemek zorundayım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2012 start stop özelliği ve sony müzik çalarının mp3 mü yoksa trakmı çaldığını saygılar, ve koltuk altında asansör düğmesi varmı. Hangi araç için soruyorsunuz bunları ? Yeni kasa (2011-2012) ise buraya bakın (altta) lütfen eski (2010-2011) kasa da ise bu özellikler yok sadece titanium alırsanız mp3 çalar diğerleri track. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ferhat Yücel Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2012 Hangi araç için soruyorsunuz bunları ? Yeni kasa (2011-2012) ise buraya bakın (altta) lütfen eski (2010-2011) kasa da ise bu özellikler yok sadece titanium alırsanız mp3 çalar diğerleri track. ben size şöyle bir resim göstersem http://urun.gittigidiyor.com/garaj/ford-focus-sony-teyp-57972437#product-information mp3 mü yoksa trakmı çalıyo bana yardımcı olurmusunuz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ferhat Yücel Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2012 ikisinide çalıyor yani doğrumu anladım ben linkteki http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-yilmazyilmazlardan-2011-hatasiz-fokus-titanium-lpg-li-39000-kmde-108381159/detay ford focus titanyum u allah izin verirse yarın alacağım pazarlığı bitirdik. siz ne dersiniz saygılar sunuyorum başlığıda yanlış yazdıysam lütdeğiştirin am bi sorum daha var bu araç start stop özelliği nasıldır kontak dan daha kullnışlımıdır. saygılar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2012 ikisinide çalıyor yani doğrumu anladım ben linkteki http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-yilmazyilmazlardan-2011-hatasiz-fokus-titanium-lpg-li-39000-kmde-108381159/detay ford focus titanyum u allah izin verirse yarın alacağım pazarlığı bitirdik. siz ne dersiniz saygılar sunuyorum başlığıda yanlış yazdıysam lütdeğiştirin am bi sorum daha var bu araç start stop özelliği nasıldır kontak dan daha kullnışlımıdır. saygılar. Çalıyor ikisinide evet. Hayırlı Olsun aracınız Start Stop Butonu, sadece sustalı anahtar yerine buton ile çalıştırma sistemidir. Faydası nedir ? kapıyı açarsınız cebinize koyarsınız sonra düğmeye basıp gidersiniz.. Yani kullanışlıdır tabi ki.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ferhat Yücel Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2012 çok teşekkürler saygılar. çagatay bey. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Ferhat Yücel
Focus'un 2. nesli hakkında sorularım var,
Start stop özelliği ve sony müzik çalarının mp3 mü yoksa trakmı çaldığını saygılar,
ve koltuk altında asansör düğmesi varmı.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 6 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap