Bekir Gülcü Oluşturma zamanı: Aralık 23, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 23, 2012 Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir beklediğim sedan spoileri araca monte etmek nasip oldu. Resimler geliyor birazdan... 19 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2012 Çok iyi olmuş yahu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2012 Güzel durmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2012 Aracı toplamış daha spor göstermiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir Gülcü Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2012 Bencede güzel oldu. Eğer yakışmasaydı takmayacaktım. Yanlız bugün nazar değdi sanırım. Trafik polisinin de dikkatini çekmiş olacakki durdurdu. App plakadan ve sis farından ceza yazdı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kürşat Demirci Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2012 Araba bambaşka olmuş. Çok beğendim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hikmet Duran Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2012 Hayırlı olsun güzel durmuş, yalnız egzoz ucu ve plakanın yazı tipi için aynı şeyi düşünmüyorum. ucuz duruyo biraz, şahin işi gibi. bu arada hassas gözlere sahip birisi olarak trafik memurunu takdir ettim. sis açıp gezmeyin ne olur ya, özellikle arkalar öldürüyor insanı kazasız belasız cezasız binin inşallah Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2012 güzel olmuş maşallah Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2012 Spoiler güzel olmuş...Hayırlı olsun..Ama ekzost ucu olmamış... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2012 Çok iyi olmuş yahu yav Yakup ben arabay hiçbir şey yapamadım ya sende olmasan sticker ım bile olmayacaktı sedana ne güzel spoiler yapmışlar.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2012 Spoiler iyi hoşta egzoz ucu olmamis plastik parçayi uca uyacak sekilde kesip orjinal goruntu alabilirsiniz ben ve Ozan yaptik bu işlemi. Plaka içinse besiktas baski app öneririm ankarada muhurlusude yapiliyor ben oyle yaptim polisle sorunum olmadi hiç Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Yorumlara katılıyorum... Spoyler güzel... güle güle kullanın, özellikle siyahta çok havalı duruyor Egzos ucu kötü Plakaya yorumu polis yapmış (sene sonu kota dolduruyorlar) Sis farı açık gezenlerden de hoşlanmıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Bu kadar iyi duracağını beklemiyordum...Çok yakışmış......... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 süper olmuş hayırlı olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir Gülcü Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Öncelikle herkese yorumları için teşekkür ediyorum. Spoiler iyi hoşta egzoz ucu olmamis plastik parçayi uca uyacak sekilde kesip orjinal goruntu alabilirsiniz ben ve Ozan yaptik bu işlemi. Plaka içinse besiktas baski app öneririm ankarada muhurlusude yapiliyor ben oyle yaptim polisle sorunum olmadi hiç Egzost ucuna gelirsek, benimde çok hoşuma gittiğini söyleyemem ama birazda olsa hava kattığını düşünüyorum. Egzostu taktırdığım usta bana tamponu kesip oraya orjinal gibi yerleştirmeyi önerdi ancak be kıyamadım tampona neyse biraz daha zaman geçsin onuda yapacağım. App plakaya gelince ben araştırdığımda bu modeller vardı. Dün plakayı söktüğüm için bugun orjinali var zaten. Senin önerdiğin plakayı yaptırabilirim. Yorumlara katılıyorum... Spoyler güzel... güle güle kullanın, özellikle siyahta çok havalı duruyor Egzos ucu kötü Plakaya yorumu polis yapmış (sene sonu kota dolduruyorlar) Sis farı açık gezenlerden de hoşlanmıyorum Sis farını her zaman açık tutmuyorum zaten. Manisa İzmir arasında Sabunucbeli rampasında sis vardı o zaman açmıştım, unutmuşum. Polise izah ettiysem de inandıramadım. Bende sizler gibi sis farının gereksiz açılmasına karşıyım. Özellikle arka sisler! Benim arka sisler kapalıydı dün. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap