Nihat Abukan Oluşturma zamanı: Aralık 24, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 24, 2012 Yol bilgisayarı örneğin 250 km gösteriyorsa deponun doluluğuna göre değişken olarak yapılan km çok daha fazla oluyor.Şehirler arası yolda kendim denedim depoyu fulledim yol bigisayarı 847 km yi gösteriyordu.30-35 km yol katetmeme rağmen yol bilgisayarı 870 lere doğru çıktı sonrasında ise 2-3 km de bazende 4-5 km de bir birbir düşmeye başladı.Depodaki yakıt çok az olduğunda ise örneğin 35-40 km civarında ise 300-500 metrede bir km atıyor.Arkadaşlar sizlerde de aynı durum oluyor mu acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Son dönem sürüş karekterine (yani tüketimine) göre gelecek menzil hesaplanıyor. Sakin kullanımda menzil artıyor gözükmesi normaldir EK BİLGİ: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Son dönem sürüş karekterine (yani tüketimine) göre gelecek menzil hesaplanıyor. Sakin kullanımda menzil artıyor gözükmesi normaldir EK BİLGİ: Bugüne kadar hiç denemedim en kısa zamanda bende denerim.Cevap için çok teşekkürler Yakup Kardeşim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Bugüne kadar hiç denemedim en kısa zamanda bende denerim.Cevap için çok teşekkürler Yakup Kardeşim. Yukarıdaki kalibrasyon olayı eğer yaşıyorsanız yapmanız tavsiye yoksa hiç gerek yok, ortalama tüketim içindir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Yukarıdaki kalibrasyon olayı eğer yaşıyorsanız yapmanız tavsiye yoksa hiç gerek yok, ortalam tüketim içindir. Sadece meraktan sormuştum teşekkür ederim dediğin gibi yapmasamda olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cem aksoy Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2012 benim araçta benzin istasyonundaki değer yol bilgisayarından fazla çıkıyordu. kalibrasyonunu yaptım. şimdi %99 doğru hesaplıyor. yani benzin istasyonundaki elde ettiğim değerler ile yol bilgisayarında ki değerler aynı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2012 Cem abinin önerdiği ve kullandığı gibi spritmonitor.de'ye başladım ben de. Depoyu fulleme alışkanlığım olmadığından şimdilik pek bir şey görünmese de arada bir depoyu fullleyince ortalama değeri doğru olarak elde edebilirsiniz bence. Hem de elinizde minik bir databse olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap