Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
arkadaşlar selam.2012 focus3 sedan trend dizel aracım var.otokoç dan aldım.aracıma hem görüş düşük olduğunda işe yaraması hemde dış görünüş açısından sis farı taktırmak istedim ve aydın ford yetkili servisiyle anlaştım.sis farları ve çerçevesini acele edip izmir çetaş dan sipariş verip bulunduğum yere kargoyla getirttim.anlaştığım yetkili ford servisi benim araca yeni yazılım atıp ,sis farı anahtarını değiştirince orjinal bir şekilde aracımın ön sis farlarını kullanabileceğimi söyledi.servis randevusu günü gittim ,anahtarı değiştirip yeni yazılım atıldığı halde ön sis farları çalışmadı aranızda focus3 trend aracına ön sis farını orjinal olacak şekilde yetkili servisinde taktırabilen varmı?? varsa lütfen hangi yetkili servisde takdırdığını buradan belirtsin.yok eğer bu iş orjinal olacak şekilde olmuyorsa ,sanayide oto elektrikçiye taktıranlar lütfen buradan ne şekilde montaj yapıldığını bilgilendirsinler..selamlar..
Soru
Erdinç İnce
arkadaşlar selam.2012 focus3 sedan trend dizel aracım var.otokoç dan aldım.aracıma hem görüş düşük olduğunda işe yaraması hemde dış görünüş açısından sis farı taktırmak istedim ve aydın ford yetkili servisiyle anlaştım.sis farları ve çerçevesini acele edip izmir çetaş dan sipariş verip bulunduğum yere kargoyla getirttim.anlaştığım yetkili ford servisi benim araca yeni yazılım atıp ,sis farı anahtarını değiştirince orjinal bir şekilde aracımın ön sis farlarını kullanabileceğimi söyledi.servis randevusu günü gittim ,anahtarı değiştirip yeni yazılım atıldığı halde ön sis farları çalışmadı aranızda focus3 trend aracına ön sis farını orjinal olacak şekilde yetkili servisinde taktırabilen varmı?? varsa lütfen hangi yetkili servisde takdırdığını buradan belirtsin.yok eğer bu iş orjinal olacak şekilde olmuyorsa ,sanayide oto elektrikçiye taktıranlar lütfen buradan ne şekilde montaj yapıldığını bilgilendirsinler..selamlar..
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
6
5
5
4
Popular Days
Ksm 4
5
Ock 10
4
Ara 24
4
Nis 21
4
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 6 posts
Mahmut Akıllı 5 posts
Salih Demir 5 posts
önder Başböyük 4 posts
Popular Days
Ksm 4 2014
5 posts
Ock 10 2017
4 posts
Ara 24 2012
4 posts
Nis 21 2015
4 posts
Popular Posts
Murat Kav.
Focus için 6 farklı far anahtarı görünüyor. Ön sis farı var-yok, reosta var-yok, otomatik far yükseklik var-yok vs...
Yakup Ç. A.
Neler yapıldığı anlatılsa daha faydalı olurdu
Mahmut Akıllı
Hiçbir arıza lambası yok tablonda da sis lambası işareti yanıyor fotoğraf atacam birazdan sisler xenon park lambaları beyaz ampül oldu güzel takım oldular tampon sökülmedi. şunun neyine serviste
Posted Images
Bu soruda 38 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap