Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 31, 2011 İstek üzerine bu bölümü açtık, Merak Ettiğiniz Diğer Konuları burada sorabilirsiniz. Kendi adıma bildiklerimi seve seve paylaşırım Keyifli Forumlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Aklıma geldikce sorarım jacob Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Bekleriz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2012 Yeni konu açmadan bunu hortlatıyım Iphone 4S'i carcam gibi kullanabilir miyiz? 720p benim için yeterli olur atraksiyon olmadan hız sınırları içerisinde kullanmayı planlıyorum, bunun için nasıl bir tutacak almalı, titreşim çok problem olur mu? Birde önünde sgp shield arkasında sgp case var onlar bir problem yaratır mı? http://www.hepsibura...ategoryId=16102 http://www.hepsibura...goryId=29008950 Shield gibi olan zımbırtıyı mat almadığıma pişmanım da pek bir acele ettim Ankara dışına çıkma ihtimalim olduğundan. Çok da önemli değil şimdilik. Daha önceden hiç Apple veya Iphone ile ilgilenmemiş biri olarak cahilliğimi mazur görmenizi dileyerek önerilerinizi bekliyorum Tabi bir de bizim araçların yüzeyi pütürlü olduğundan sadece cama yapıştırılanlardan alabilicem gibi görünmekte. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2012 Ne konuda fikir bekliyorsun? tutucu birşey mi arıyorsun? 1080p çekecek cihaz,sarsıntı konusunda başarılıdır ama araba olunca fikrim yok denemek lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2012 Tutucu arıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2012 Tutucu arıyorum İç kullanım mı yapılacak dış kullanım mı? Dış olacaksa eğer şarj yetmez..Tabi kısa süreli olmayacaksa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2012 yan koltuğun kafalığına sabitle tutacağın kolu ne kadar kısa olursa o kadar az titrer Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2012 Buradan bol bol al canım kargo bedava ama evine 20 günde gelir http://dx.com/c/car-accessories-799/car-gps-719/gps-holders-704 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2012 Merak ettiğiniz konular derken ? Focus'un c si büyük mü küççük mü yazılıyor mesela? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2012 Merak ettiğiniz konular derken ? Focus'un c si büyük mü küççük mü yazılıyor mesela? Tapatalk mağduru apple Uyg. kategorisindesiniz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2012 Tapatalk mağduru apple Uyg. kategorisindesiniz Pekü Apple'ın p si büyyük mü küçük mü? P'nin ikincisinden bahsediyom. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2012 Pekü Apple'ın p si büyyük mü küçük mü? İkincisinden bahsediyom. iPhone'nin P'si büyük Apple'ın A'sı büyük 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2012 İç kullanım mı yapılacak dış kullanım mı? Dış olacaksa eğer şarj yetmez..Tabi kısa süreli olmayacaksa İç kullanım. Kısa süre derken ne kadar süre çeker %80-90 pili olduğunu düşünürsek? yan koltuğun kafalığına sabitle tutacağın kolu ne kadar kısa olursa o kadar az titrer Eski arabada benim E72 tam direksiyona sıkışıyordu navigasyon kullanırken iyi oluyordu da bunu bir yere sıkıştıramadım henüz bi deniyim bakalım Buradan bol bol al canım kargo bedava ama evine 20 günde gelir http://dx.com/c/car-...gps-holders-704 O kadar sabırlı değilim ya 20 gün bekleyemem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2012 İç kullanım. Kısa süre derken ne kadar süre çeker %80-90 pili olduğunu düşünürsek? O kadar sabırlı değilim ya 20 gün bekleyemem Mertcan benim direk denediğim model yok, alttan şarj için müsait olacak ve yanlardan sıkacak ürün bak teli yan çevirip çekeceğin için alt veya üst sarsıntı da uçmaz.. bunu indir telefona video kayıt süresinde kaç dakika gideceğini görebilirsin.ezbere bilmiyorum https://itunes.apple.com/tr/app/battery-master-free/id326819555?mt=8 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap