Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 31, 2011 ios4 içindir. Öncelikle cihaz Jailbreak'li olmalıdır ardından pc'nizde türevi program olmalıdır. Font Nasıl Kurulur Fontları kurmadan Önce Font ları /System/Library/Fonts/Cache içinde komple masa üstüne yedekleyin beğenmediğiniz font olursa sonra arayıp bulmak yada restore yapmak zorunda kalmayın. Fontları Kullanmak için /System/Library/Fonts/Cache içine atıp respring yapmanız gerekmekte yada kapatıp açmalısınız. Ubuntu Sickness Romance Fatal Serif Rollina Old English Gorri Sans Bemini Becker English Dyer ComicStrip Chinese Rocks Back To the Future 2002 aka Dylan Plain Abuse Yummah Strabberiez Zoloft Zekton Walt Disney VAG Rounded Unbuntu Tiling TinBirdHouse The Mix Tele Marines Teen Stone Sans Star Trek Starcraft Raleway Prelude Philosopher Ocenaia Nokia Sans Neutraface SC Neutraface2 Text Neutraface2 Display Neo Sans Lucida Grande LaCartoonerie Klill Highlander HemiHead Helvetica Neue Happy Sans Hand Of Sean Geo Sans Futurama Bold Fontin Sans Fennario Existence Light Droid Sans Diavlo DejaVu Sans Condensed Deibi Comfortaa Coconut Condensed Chaparall Pro Cantarell Calibri Bastardus Sans Aubrey Zowgi Download http://www.mediafire.../?df2d5z3nyfovr Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 ios 4.1 için ilk mesajda ki gibi atıyoruz. iOS4 Fontlarını iOS 4.2.x ve 4.3.x için Sistem Fontlarının Değişmeme Sorunun Çözümü: Bildiğiniz üzere fontları telefonun sistem dosyalarında //System/Library/Fonts/Cache içerisine atıyorduk. iOS 4.2.1 ve üzerinde bazı fontların isimleri değiştiği için elinizdeki font dosyalarını direkt bu klasöre atmak yeterli değil artık (kilit ekranı saat fontu-LockClock.ttf- ve notların fontu hariç). Bunun için elinizdeki şu fontlardan birer kopya daha yaratıp kopyaların adını aşağıda belirtildiği gibi değiştirip yukarda bahsedilen klasöre her iki versiyonunu da atıp telefonu kapatıp açmanız yeterli: MarkerFeltThin.ttf -> _H_MarkerFeltThin.ttf (Notlarda kullandığınız font-eğer chalkboard'sa ona göre değiştirin), Helvetica.ttc -> _H_Helvetica.ttc HelveticaNeue.ttc -> _H_HelveticaNeue.ttc Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 ''Hand Of Sean'' çok güzel de. Bunları 5800 a uygulayabilsem keşke. Samsunglarda bile standart yazı fontu nokia'dan güzel. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Kardeşim inan bilsem yardım ederdim ama hiç araştırmadım...Belki yapılıyordur bir araştır bakalım Yakında burayı apple forumu yapacaz ona göre..Sana da bir tane 3gs alalım en azından Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Bi bölüm açalım aslında Mobil diye iphone'a ısınamadım ya ilerde belki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Bi bölüm açalım aslında Mobil diye iphone'a ısınamadım ya ilerde belki şuan ö bölüm desin zaten sen eğer diyorsan ki bende bölüm istiyorum herşeyiyle ilgilenirim gelen sorulara bilgimce cevap veririm..açalım nokia bölümü Sıkıntı yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Bakalım bir forumda nokia'cı var mı Ona göre açarız ilgilenirim ben arkadaşlarla. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Bu yazı fontlarını müsait olunca atayım güzel görünüyorlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Bu yazı fontlarını müsait olunca atayım güzel görünüyorlar. Eskileri ydeklemeyi unutma yoksa restore atmak zorunda kalırsın.. (klasik'e geçmek istersen tabi) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2011 benim aklıma farklı bişey geldi abi ... bu değişik font ile FOCUS yazıp arabanın 2 yerine yapıştırma planım var aynı şu honda VTEC lerin yapıştırılan yerlerine veya renault megane EXTREME yazısı olan yere Hangi font yazısı güzel olabilir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2011 focus club tr yazdır bari bize de yolla 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Furkan Ulucak Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2012 Bu fontlarla yazdığımız yazıları jailbreaksiz iphone kullananlar görebiliyo mu? Mesela whatsapp ta değişik fontta status yazdık bunu diğer iphone yada nokia bb kullanıcıları görebilicekler mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2012 Bu fontlarla yazdığımız yazıları jailbreaksiz iphone kullananlar görebiliyo mu? Mesela whatsapp ta değişik fontta status yazdık bunu diğer iphone yada nokia bb kullanıcıları görebilicekler mi? Jb sız de normal degisiklik yapılamaz.. Whatsapp hakkında deneyimim yok, aslında whatsapp rehberlerini gösteriyor yani değişmek bişeyi değiştirmez... (bildirimde sadece nick çıkıyor) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap