Can Uzun Oluşturma zamanı: Aralık 27, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 27, 2012 Arkadaşlar merhaba, can alıcı sorularıma başlıyorum umarım sıkmam.. Araç titanium, alırken "yaa kardeşim ford un full aracı" iç sesi ile ve dediğim gibi çokta araştırmadan aldım, (tabii bu benim kusurum) fakat bu anahtarsız giriş, esp, usb girişi, bluetooth vs. gibi konular baya canımı sıktı, bunlar bizim araçta yok heralde... aracın tam özelliklerini öğrenebileceğim link varsa çok makbule geçer.. sabah şans eseri kaputu açtım karşımda sevimli bir kedi, araçta karter muhafazası yok mu? gerçi olsada girebilir ama bu aracın altıda bomboş gibi.. ne dersiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 Evet o özellikler f 2.5 titanium'da bulunmuyor. Onlar icin yeni kasa titanium almanız gerekli Karter korumanın böyle olması daha iyi ve normal. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Can Uzun Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 iyi o zaman napalım, binip keyfimize bakalım bi soru daha araçta kaç hava yastığı var? (özelliklerini görebileceğim bi link olaydı daha fazla rezil olmayaydık ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 Buradan: http://www.etis.ford.com/vehicleRegSelector.do listenebiliyor da detaylı veya türkçe olanı var mı bilmiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Dilekoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 can bey merhaba öncelikle hayırlı olsun iyi günlerde kullanın yanlız bende de f 2,5 titanium var benim araçta karter koruma var acaba dizel olması mı farkettiriyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 Dizelde var benzinlide yok FII ve F2,5 larda. Ön yan perde hava yastıkları var titaniumlarda. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Can Uzun Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 (düzenlendi) Teşekkürler arkadaşlar, orta direklerde "airbag" yazısı var, arka taraflarda airbag yeri var fakat üstünde bir şey yazmıyor demek ki oralar boş o zaman 6 adet hava yastığı oluyor heralde.. Aralık 27, 2012 Can Uzun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 Teşekkürler arkadaşlar, orta direklerde "airbag" yazısı var, arka taraflarda airbag yeri var fakat üstünde bir şey yazmıyor demek ki oralar boş o zaman 6 adet hava yastığı oluyor heralde.. Yan hava yastıkları perde şeklinde; tavandan aşağı doğru ve ön+arka. Diğer markalar arka pencereleri ayrıca sayıp 8 diyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre B. Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 Ön koltukların arka taraflarında da airbag etiketi var yani 8 mi oluyor ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 10 adet hava yastığı var diz hizasından ve arka perdeleride sayarsak eğer bu nasıl oldu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 ayrıca direksyondan iki adet hava yastığı patlıyor biride ön konsolun oraya sanırsam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre B. Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 Toplam 6ymış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2012 Benim F 2,5 dada motora sürekli kedi girer ve çiş yapardı,sinir olurdum...Sonra alta plastik karter muhafaza taktırttım dizellerdekinden ama yan sanayi,40 TL. idi sanırsam...Kedilerde motora girmez oldu ondan sonra ) Kedilere dikkat edin,motora sıkışır ve parçalanırlarsa inanamayacağınız derecede ciddi masraf çıkartırlar,parçalanmaktan doğan kan,bağırsak,kıl,fa gibi parçaların motorunuzda nasıl bir görüntü ve pislik oluşturduğuna inanamazssınız...Hatta bazı kedilerin motordaki plastik aksamı koparttığını ve bunun garantiden değiştirilmediğini biliyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Can Uzun Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2012 Benim F 2,5 dada motora sürekli kedi girer ve çiş yapardı,sinir olurdum...Sonra alta plastik karter muhafaza taktırttım dizellerdekinden ama yan sanayi,40 TL. idi sanırsam...Kedilerde motora girmez oldu ondan sonra ) Kedilere dikkat edin,motora sıkışır ve parçalanırlarsa inanamayacağınız derecede ciddi masraf çıkartırlar,parçalanmaktan doğan kan,bağırsak,kıl,fa gibi parçaların motorunuzda nasıl bir görüntü ve pislik oluşturduğuna inanamazssınız...Hatta bazı kedilerin motordaki plastik aksamı koparttığını ve bunun garantiden değiştirilmediğini biliyorum... Bora bey teşekkürler, Bu iç açıcı uyarılarınızdan sonra eskişehir umut u aradım ve muhafazayı sordum 55 tl dedi, gidip taktırayım da kedi araya kaçmasın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2012 Bora bey teşekkürler, Bu iç açıcı uyarılarınızdan sonra eskişehir umut u aradım ve muhafazayı sordum 55 tl dedi, gidip taktırayım da kedi araya kaçmasın Hiç gerek yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Can Uzun
Arkadaşlar merhaba, can alıcı sorularıma başlıyorum umarım sıkmam..
Araç titanium, alırken "yaa kardeşim ford un full aracı" iç sesi ile ve dediğim gibi çokta araştırmadan aldım, (tabii bu benim kusurum)
fakat bu anahtarsız giriş, esp, usb girişi, bluetooth vs. gibi konular baya canımı sıktı, bunlar bizim araçta yok heralde...
aracın tam özelliklerini öğrenebileceğim link varsa çok makbule geçer..
sabah şans eseri kaputu açtım karşımda sevimli bir kedi, araçta karter muhafazası yok mu? gerçi olsada girebilir ama bu aracın altıda bomboş gibi..
ne dersiniz?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 14 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap