Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2013 Jb sistemi yavaşlatmaz. Yapılan gereksiz müdehale yavaşlatır. Aksine hızlandırmanız bile mümkün. Herneyse durum budur. Öyle standart birşey söylemek söz konusu olamaz. Mühendislikle oynamak ne kadar etik peki... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2013 Jb sistemi yavaşlatmaz. Yapılan gereksiz müdehale yavaşlatır. Aksine hızlandırmanız bile mümkün. Herneyse durum budur. Öyle standart birşey söylemek söz konusu olamaz. Mühendislikle oynamak ne kadar etik peki... Beni ilgilendirmez o, ayrıca pek tabi etiktir jb'nin ne olduğunu tam olarak bilmiyorsunuz belki ? Açılmış davaları kaybetti apple yani somut olarak etikliği böyle sonlandırabiliriz sanırım. Yavaş yavaş albenisi benim için azaldı çünkü apple eksiklikleri kendi kapatmaya başladı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2013 Beni ilgilendirmez o, ayrıca pek tabi etiktir jb'nin ne olduğunu tam olarak bilmiyorsunuz belki ? Açılmış davaları kaybetti apple yani somut olarak etikliği böyle sonlandırabiliriz sanırım. Yavaş yavaş albenisi benim için azaldı çünkü apple eksiklikleri kendi kapatmaya başladı. Belki alışkanlıklarımız ön yargı yapıyo olabilr mi Apple olsun ios olsun taştan olsun Sevemedik androidi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adnan canpolat Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Jb tavsiye ederim. Telinizi çok eğlenceli ve her tuşu ayrıca programlamaya kadar özgür hale getirebilirsiniz. Biraz okumaya ve araştırmaya zaman ayırırsanız jb i kendinizde yapabilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap