Cem Boneval Oluşturma zamanı: Aralık 28, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 28, 2012 Son dakikaya kalmasın, ben başlatayım istedim her türlü güzel dilek ve öneriye açık bu başlığı. Bir Can Dündar klasiği ile kutluyorum yeni yılınızı... 9 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2012 Konuyu ben açmayı planlıyordum tüh Bu arada herkesin yeni yılına kutlar sevdikleriyle mutlu, sağlıklı bir yıl geçirmesini dilerim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet S. Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2012 2013 ün tüm Dünyaya baris, huzur , bereket, saglik ve mutluluk getirmesini diliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2012 Uluslararası yeni yıl dileklerine ihtiyacı olanlar için: Mutlu Yıllar... Merry Christmas & A Happy New Year... Cestit Bozic i Nova Godina ... Bonne Année & Joyeux Noël... Frohe Weihnachten & Ein Glückliches Neues Jahr... Buon Natale e Felice Anno Nuovo... Feliz Navidad y Próspero Año Nuevo... سنة سعيدة 聖誕節快樂, 新年快樂 Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα חג שמח חנוכה שמח メリー・クリスマス , 新年おめでとうございます。 Счастливого Нового Года и Рождества! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2012 Sağlıklı huzurlu mutlu kazasız belasız arızasız bir yıl olur inşallah. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2012 Ben şöyle bir yılbaşı şarkısı paylaşayım. http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/98169/cingil-cingil-bellerine-gulmece-bunlar 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Esat Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2012 Yeni Yılın Herkese Hayırlı Olmasını,Huzur Ve Mutluluk Getirmesi Dileğiyle... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2012 Hoşgeldin 2013, umarım benim için güzel bir yıl olur Tabi sizler içinde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2012 Evet öncekiler gibi bu 2013 de bir yıla kalmaz eskir...... Mutlu sağlıklı ve bol kazançlı bir yıl olsun herkez için.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Önal Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2012 karda yağdırmış adminim site üzerine herkesin hakettiği gibi bir yıl geçirmesini dilerim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2012 Sağlık ve huzur dolu mutlu bir yıl olsun... Bide para Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2012 Sağlıklı mutlu sevdiklerinize beraber güzel bir yıl olsun, sıkıntılar dertler uzak olsun hepinizden. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2012 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2012 Yılbaşına hazırız!. 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2012 Nere bura metro mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap