Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Yakup bir soru. Jb sonrası AppStore çalışmıyormu? Girmek isteyince bağlanamadı gibi birşeyi yazıyor. (App update için) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Çalışıyor.. Crackli uygulamanın güncellemesini oradan yapmaz sadece (mantıken hata yok) Cracklinin güncellemesini installious'dan yapacaksınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 En altta one çıkanlar sekmesine girmiyor. İsteginiz gerçekleştirilmedi yazıyor. Diğer sekmelere giriyor. Update haliyle dediğin sekilde olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2012 Yoğunluktan olabilir.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Şöyle birşey oluyor. iPad üzerinde appstore da görülen updateleri indiremiyorum. (crack olmayan ücretsiz uygulamalar) Bu uygulamaların updatelerini itunes üzerinden indirip sync edince iPad üzerine yükleniyorlar. Fakat ücretsiz yeni bir uygulamayı appstore üzerinden doğrudan iPad üzerine yükleyebiliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Yani sadece update olmuyor cihaz üzerinden? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Evet jb öncesi ücretsiz indirdiğim uygulamalar iPad üzerinden update olmuyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Aynı hesaplar ile alındı ? (giriş yapılı kimlik ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Evet. Aklıma programları silip tekrar appstoredan indirmek geliyor aslında. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Hani saçma bir hata, ayarlarda ki app Store kimliğini çıkış yapıp cihazı resetlermisin abi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Resetle derken sifirla altından ayar ve içeriği sil sonra yedekten yuklemi diyorsun ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Resetle derken sifirla altından ayar ve içeriği sil sonra yedekten yuklemi diyorsun ? Yok yok normal kapa ac ama hesaptan çıkış yap. Kapadım actım önce deme litfen. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Anladım hesaptan çıkış yapıp restart yapacağım. Oğlan oynuyor birazdan bakayım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Yaptım, oldu sanırım. AppStore icinde altta girilmeden sekmelerde giriyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2012 Olmuştur bence de. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap