Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2012 (düzenlendi) Şöyle bir uygulama arıyorum. iPad üzerinden evdeki masaüstü (aynı modeme bağlı) bilgisayar içindeki video,müzik,resim,pdf vs dosyaları açıp görmek istiyorum. Android üzerinde telefondan yapabiliyordum. Bir iki uygulama buldum ama tam çalışan birşey yok. Viplay masaüstü içindeki video dosyalarını oynatıyor. iExplorer installous üzerinden kurdum çalışmadı. Xbmc iPad uzaktan kumanda gibi masaüstü bilgisayarın ilgili media dosyasını çalıştırmasını, aç,kapa ses aç-kıs şeklinde çalışıyor. Ama ipad üzerinden dosyayı açamıyorsun. Android üzerinde file manager tarzı programlar ile Lan üzerinden bağlantı yapıp dosyaları açmak mümkün oluyordu. Temmuz 20, 2012 Engin Uzunoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2012 Şimdi bu JB yasal değil ya sıkıntı olmaz demi..JB ile şu uygulamayı free indirdim fln desek. JailBreak yasal sana bunu daha öncede anlatmıştım.Jb ile buna yol açıyorsun sadece jb'nin amacı bu değil. Crackli app indirmek ASLA VE ASLA YASAL OLAMAZ..Sıkıntı olup olmamasını bilmem ama olmaz..Kullandığın pc yazılımı orjinal mi ? veya diğer uygulamaları.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Paşa gönlün ne istiyorsa onu yap..Ben daha böyle işlem yapılanı duymadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Şöyle bir uygulama arıyorum. iPad üzerinden evdeki masaüstü (aynı modeme bağlı) bilgisayar içindeki video,müzik,resim,pdf vs dosyaları açıp görmek istiyorum. Android üzerinde telefondan yapabiliyordum. Bir iki uygulama buldum ama tam çalışan birşey yok. Viplay masaüstü içindeki video dosyalarını oynatıyor. iExplorer installous üzerinden kurdum çalışmadı. Xbmc iPad uzaktan kumanda gibi masaüstü bilgisayarın ilgili media dosyasını çalıştırmasını, aç,kapa ses aç-kıs şeklinde çalışıyor. Ama ipad üzerinden dosyayı açamıyorsun. Android üzerinde file manager tarzı programlar ile Lan üzerinden bağlantı yapıp dosyaları açmak mümkün oluyordu. Buna ek olarak http://projectswithlove.com/streamtome/ adresinden ios cihaza stream to me uygulaması, bilgisayara serve to me uygulaması kurularak film ve resim dosyaları ios cihaz üzerinden görülebiliyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Furkan Ulucak Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Tema ismi BOSS yüklemek isteyenlere yardımcı olurum. Hala yardımcı olmadın BOSS Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Hala yardımcı olmadın BOSS ahaaaa tamam bekle dönüyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Cydia'yı aç Önce search'e gel winterboard yaz bunu yükle sonra manage-source dan add yap http://iphoneyardim.net 'i yükle oraya sonra bu source'a gir boss.ios'u seç yüklee.. buradan çık winterboard'u aç abi sonra theme seçme yerinden boss'u seç..bukadar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Furkan Ulucak Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Guzel oldu bende boss sende focusclub yaziyo kilit ekraninda ordaki yaziyi nasil degistiricez? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Guzel oldu bende boss sende focusclub yaziyo kilit ekraninda ordaki yaziyi nasil degistiricez? Bende kilit ekranda sitenin amblemi var , kilit ekranına hangi resmi koyarsan yani.. istersen ayarlarım resmi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Furkan Ulucak Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Bende kilit ekranda sitenin amblemi var , kilit ekranına hangi resmi koyarsan yani.. istersen ayarlarım resmi Onu da ayarla o zaman reyiz, telefonumda reklamımızı yapayım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Whatsapp'dan atıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Furkan Ulucak Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 (düzenlendi) Wuhuuu cokos oldu Yakup'a yardimlarindan oturu tesekkuru bir borc bilirim Ağustos 9, 2012 Furkan Ulucak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Borcunu öde Güle Güle bak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Furkan Ulucak Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2012 Teşekkürler efendim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Yakup gm ye cydia yada appsync kuruluyor mu? cydia kurdumda açılmıyor, appsync başka paketlere depend edip kalıyor deli oldum GM'ın jailbreak çıktı mı ki ? Çıkmış, bunu kullanacaksın ama untethered değil, telefon kapanınca pc ile açabilirsin sadece http://www.mediafire...44afm5mbebkb4vy Jb olsa da Cydia çalışmıyormuş şu haliyle. Onun güncellenmesi gerek. O da zaman alır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap