Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Madem böyle yarım yamalak uydu, çok geç olmadan düzgünü gelir tabi 19 eylül'den sonra 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2012 Aynen. Önce cydia düzelmeli tabi onuda kurdumda açılmıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Ozan biraz oynaam yaparak cydia'yı açabiliyoruz, acil ise buradan bakabilirsin http://www.elmadoktoru.com/jailbreak/ios-6-beta-jailbreak-sonrasi-cydia-nasil-yuklenir.html Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Ozan biraz oynaam yaparak cydia'yı açabiliyoruz, acil ise buradan bakabilirsin http://www.elmadoktoru.com/jailbreak/ios-6-beta-jailbreak-sonrasi-cydia-nasil-yuklenir.html Ordan yükledim zatende açılmıyor. Acilirken ana ekrana donüyor. Belki bişeyleri eksik yapmisimdir ama yabancı kaynak çıkmadı bu konuda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Ordan yükledim zatende açılmıyor. Acilirken ana ekrana donüyor. Belki bişeyleri eksik yapmisimdir ama yabancı kaynak çıkmadı bu konuda Çalışması gerekiyor çünkü bir çok kişi bununla düzeltti. 2. cümleni anlamadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Çalışması gerekiyor çünkü bir çok kişi bununla düzeltti. 2. cümleni anlamadım Belki ben bi yerde hata yaptığım için çalışmamıştır diye düşündüm, ama bu yöntem yabancı sitelerden pek karşıma çıkmadığı için(link direk yabancı gerçi ) fake olabilir dedim. Ama bu durumda ben bişeyi atlamışım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2012 Yabancı sitelerin bir çoğu hikaye gerçi bizde de öyle de, kaynaklarımız sağlam olduğu için o fake'leri görmüyorum pek 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2013 Tema ismi BOSS yüklemek isteyenlere yardımcı olurum. O zamanlar yüklemişim şimdi yine yaptım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap