Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2012 q3ü herkes test edemez zaten bu arabayıda herkes alamaz sanırım dayım müdürlerini ameliyat etmiş ondan kaynaklı bir fırsat Aydın abinin dediği gibi dayım olayı kafada bitirmiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2012 (düzenlendi) Abuk kazası yoksa hiçbişey olmaz.. Soğuk moğuk abi,sen veya ben sanki hep dikkat mi ediyoruz..Kimseden alınmaz ona bakarsak 2.el Ayrıca q3 test edecek profilin zorlayacağını sanmıyorum Valla ben sıkıntılı bir şekilde dikkat etmeye çalışıyorum . Heleki okuldan geç saatte dönüyorsam ya da uzun süre açık bir yerde kalmışsa soğuk havada test modunda gidiyorum araba en az 40-50 dereceye çıkana kadar. Q3 test edecek profili bilmiyorum da ben 320d'yi gidip boş olan bir vakitte direkt test etmiştim bilmiyorum Audi test etmek daha mı zordur. Dayına karda kışta iyi eğlenceler dilerim şimdiden Aralık 29, 2012 Mertcan Çelik tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2012 (düzenlendi) Zaten söyeldiği gibi almaya karar vermiş hayırlı olsun deriz....Yalnız şu test araçlarını müşteriden ziyade çalışan personelin denemeleri biraz can sıkıcı.... Aralık 30, 2012 Bekir B. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2012 Ben baya kılım kendi arabam showroom arabasi diye ufacık birşey de bile kaç kişi binip inmiştir her düğmeye basmıştır diyordum ama alıştım suan ben şahsen almazdim test aracı. Ozan galiba sende kendine alıyor olsan? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2012 Sabri aynen benimkide showroom arabasiydi mesela almam dıyordum mecburiyetten aldım ama burda durum farklı. Dayım konuşmuş adamlara o konuyu sorun yok. Yani Ford'dan vs yada başka bir audi bayiisinden almam ancak bu adamlardan alırım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2012 Yazılanları tekrar ermekten öteye gitmeyecek ama toparlamak için özetliyorum: Neyse ki çoğu test sürüşü aktörü arabanın canını çıkarmak için değil normal şartlardaki sürüş özelliklerini anlamak için yapıyor bu işi. Personelin zaman zaman hıncını aractan çıkardığı olur ama bu da sık değildir ve ciddi kuruluşlarda yaşanma olasılığı daha da düşüktür Kaldı ki yıllarca ve onbinlerce km dayanmak üzere tasarlanmış aracın bu durum çalsa çalsa ömründen altı ay çalar. Bizi tedirgin eden takıntılarımızdır. Dayı için çok doğru araç bitirin bu işi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2012 Ayrıca q3 test edecek profilin zorlayacağını sanmıyorum Buda önemli bi detay bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2012 Audi'ye gidiyim de bi anneme Q3 bakıyoruz diyerek girip teste çıkmaya çalışıyım Test sürüşünde kaba tabiriyle canı alınmıştır konusunda haksız çıktığım için mutluyum . Yarın bir milli piyango bileti alıyım da çıkarsa 320d'nin sahibi ben olayım dolu bir araç 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap