Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Focus 3 alarak iyi bir seçim yaptığımı düşünerek sürekli kendimi kandırdığımı farkettim. Bence verdiğim paraya değecek bir araba değil.Sebeplerine gelince;
-Nerdeyse 60000 tl verdiğim full donanımlı arabada park sensörü yok sonradan taktırdım.
-Bu boyutta bir araba için bagajı çok küçük, arkadaşlar gördüğünde dalga geçtiler bu ne böyle polo kadar bagaj diye
-Pek çok ek yerinde hata var tam temas etmiyor
-Şöför kapısının kapı fitili aldığımda atmıştı, değiştirdiler sonra yine attı
-Geçenlerde sağ ön çamurluğu vurmuştum amortisor vs aksamı değiştirdiler. Sonra ses yaptığı için gittim amortisor kulesi mi arızalıymış onu da değiştirdiler.Şimdi yine ses yapıyor bilmem bu sefer neyi değiştirirler.Yani anlayacağınız serviste de iş yok
-Sıfır araba aldım arıza çıkarmasın diye en az 10 kere servise gittim böyle bi rezalet var mı
-2 arkadaşıma da focus aldırmıştım şimdi hem kendim hem de onlar için pişmanım.Keşke golf alsaydım ya da insignia 1.4 alıyordum sonradan vazgeçtim onu alsaydım.
Bıktım servise gidip gelmekten 99 model polom vardı servise bile uğramazdım. Arabamı satışa çıkarıyorum sizce ne kadar eder
Soru
semih yılmaz
Focus 3 alarak iyi bir seçim yaptığımı düşünerek sürekli kendimi kandırdığımı farkettim. Bence verdiğim paraya değecek bir araba değil.Sebeplerine gelince;
-Nerdeyse 60000 tl verdiğim full donanımlı arabada park sensörü yok sonradan taktırdım.
-Bu boyutta bir araba için bagajı çok küçük, arkadaşlar gördüğünde dalga geçtiler bu ne böyle polo kadar bagaj diye
-Pek çok ek yerinde hata var tam temas etmiyor
-Şöför kapısının kapı fitili aldığımda atmıştı, değiştirdiler sonra yine attı
-Daha 1 yaşını doldurmamış arabanın direksiyonundaki çakma krom görünümlü kaplama soyuldu kabardı
-Geçenlerde sağ ön çamurluğu vurmuştum amortisor vs aksamı değiştirdiler. Sonra ses yaptığı için gittim amortisor kulesi mi arızalıymış onu da değiştirdiler.Şimdi yine ses yapıyor bilmem bu sefer neyi değiştirirler.Yani anlayacağınız serviste de iş yok
-Sıfır araba aldım arıza çıkarmasın diye en az 10 kere servise gittim böyle bi rezalet var mı
-2 arkadaşıma da focus aldırmıştım şimdi hem kendim hem de onlar için pişmanım.Keşke golf alsaydım ya da insignia 1.4 alıyordum sonradan vazgeçtim onu alsaydım.
Bıktım servise gidip gelmekten 99 model polom vardı servise bile uğramazdım. Arabamı satışa çıkarıyorum sizce ne kadar eder
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
28
21
10
10
Popular Days
Ara 30
90
Ara 31
48
Ock 1
2
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 28 posts
murat akaloğlu 21 posts
Mertol Kip 10 posts
Rafet NAS 10 posts
Popular Days
Ara 30 2012
90 posts
Ara 31 2012
48 posts
Ock 1 2013
2 posts
Popular Posts
Mertol Kip
Kusura bakmayin ama parayi agactan toplamiyorsaniz 60 in lira vermeden once her bi haltina bakip oyle almaliydiniz. Gecmis olsun..
Yakup Ç. A.
Ben bu satış elemanlarını yetkili olsam ilk işim kapı dışarı etmek olurdu. Saçmalıyor bildiğin. Ford değil fiyat problemi otosan'da.. avrupa'da fiyatlar aynı devam ediyor eskisinden farkı varmış
Mertol Kip
Bu arada su aralar en alinasi araclar VW de.. 52 bin liraya tiguan, 42 bin liraya golf alabiliyorsun.. Jetta ve polo haric gayet kaliteli araclar bunlar.. Dolayisi ile fiyatlarida gayet normal.. 45 bi
Bu soruda 139 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar