Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 31, 2011 Artık hotmail hesabınızı doğrudan iPhone a senkronize edebilirsiniz. Resimlerdeki gibi alanları doldurun # E-mail: Hotmail hesabınız # Sunucu: m.hotmail.com # Alan : boş # Kullanıcı Adı: Hotmail hesabınız # Parola Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Yakup sağa sola Iphone yazıp durma aklıma giriyorsun; pahalı alet ama harika yahu. Dün bir tv yayınının reklamında "programın izlenebileceği kanallar" seçeneklerinde Iphone u da gösteriyorlardı, "pes" dedim içimden. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Aynen herşey var bu cihazda Abi bi bölüm açtım..orayı doldurayım daha yazmam zaten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Burayı da okumayayım en iyisi Okuyup da Iphoneman mi olacam sanki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Burayı da okumayayım en iyisi Okuyup da Iphoneman mi olacam sanki Nazar etme N'olur , iste senin de olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Ben hotmail, gmail, mynet, yahoo ve şirket mailim olmak üzere hepsini tanımladım. Çok işe yarıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap